Biovea Quercetin 250mg 50 capsule

95 RON
1 / 1 ...

Biovea Quercetin 250mg 50 capsule

95 RON
Descriere
Quercetin 250mg 50 capsule
Quercetin: Antioxidant flavonoid
 
Beneficii Quercetin
? Ajuta la sustinerea sistemului imunitar
? Poate reduce simptomele alergiei
? Imbunatateste simptomele durerii pelvine cronice
? Cu Vitamina C bioflavonoide
 
Ce este Quercetin?
Gasit in mere, ceai, struguri si alte alimente, Quercetin este un antioxidant care va poate sustine sistemul imunitar. BIOVEi Quercetin adauga un complex bioflavonoid citric. Quercetin este un flavonoid antioxidant utilizat timp de peste 30 de ani pentru a creste rezistenta la alimente si alergii respiratorii. Efectele sale biologice se datoreaza in principal activitatii sale antioxidante, unei sinergii specifice cu vitamina C (proteze si regenerare a quercetinului si vitaminei C) si activitatii antiinflamatoare cu actiune multifunctionala.
 
Ce face Quercetin?
Quercetin inhiba enzimele ciclooxigenaza si lipo-oxigenaza, reducand productia mediatorilor cheie inflamatori: prostaglandine si leucotriene. Aceasta gama larga de activitati inseamna ca poate fi recomandata pentru toate inflamatiile.
Quercetin inhiba productia de histamina prin stabilizarea bazofilelor si a mastocitelor. Histamina este direct responsabila pentru majoritatea simptomelor neplacute asociate cu alergii (stranut, mancarime, etc). Quercetin actioneaza direct asupra tractului intestinal pentru a reduce reactiile la alergenii dietetici.
Un studiu de 5 ani pe 809 de barbati a aratat ca un consum mai mare de quercetin a redus riscul cardiovascular la nivel global cu o treime. Quercetin a demonstrat efecte anti-trombotice si vasodilatatoare.
Riscul de accident vascular cerebral este invers proportional cu aportul de quercetin. Cei cu cel mai mic aport au un risc de patru ori mai mare. Quercetin protejeaza rinichii de efectele toxice recunoscute ale anumitor medicamente (ciclosporina).
Quercetin imbunatateste semnificativ simptomele de prostatita si de sindrom de durere cronica pelvina. Beneficiile pentru sanatatea lui Quercetin au fost mult timp atenuate de absorbtia intestinala relativ redusa, ceea ce a insemnat ca un numar mare de capsule trebuiau luate zilnic pentru a obtine aceste beneficii.
Top beneficii ale Quercetin dovedite clinic
Quercetin protejeaza creierul
Quercetin este un antioxidant puternic care poate proteja celulele creierului de stresul oxidativ.
Quercetin protejeaza creierul de toxicitatea asociata cu D-galactoza. Aceasta protectie este asociata cu capacitatea Quercetinului de a creste activitatea de superoxid dismutaza (SOD) si de a scadea concentratiile de malondialdehida (MD).
Flavonoidele, inclusiv Quercetin, inhiba moleculele pro-inflamatorii care sunt asociate cu multe tulburari cerebrale progresive. Acestea includ: boala Alzheimer, meningita virala si bacteriana, complexul de dementa si accident vascular cerebral.
Quercetin inverseaza deficientele cognitive la soarecii cu varsta imbatranita si lipopolizaharida.
Neuroleptice, utilizate in tratamentul schizofreniei si al altor afectiuni legate de creier, sunt adesea asociate cu efecte secundare care implica tulburari de miscare, similare cu cele ale Parkinson. La soareci, pre-tratamentul cu Quercetin reduce efectele secundare ale medicamentelor neuroleptice.
 
Quercetin poate ameliora durerile sindromului intestinului permeabil (Leaky Gut)
Cercetarile au descoperit ca stresul cronic poate provoca instabilitatea celulelor mastocite in intestin; un proces care conduce la cresterea permeabilitatii peretelui intestinal (intestin cu infiltrati).
Quercetinul stabilizeaza aceste celule mastocite, ameliorand astfel intestinelor inflamabile.
Quercetinul a fost, de asemenea, demonstrat de a strange jonctiunile intre celulele din intestin. In acest mod, ajuta la evitarea patrunderii in sange a particulelor alimentare nedorite.
Quercetin inverseaza intestinul inflamat la rozatoare, carora li se administreaza o substanta care provoaca leziuni ale colonului.
 
Quercetinul este un antiinflamator
Quercetin scade citokinele pro-inflamatorii care pot duce la afectarea tesutului la om.
Quercetin inhiba expresia genetica a TNF-a proinflamator.
Un studiu a constatat ca barbatii care au luat Quercetin au prezentat mai putine simptome de prostatita - inflamatia prostatei.
Quercetin scade eliberarea MCP-1, IL-6 si IL-8, care sunt toate pro-inflamatorii.
Quercetin inhiba formarea de prostaglandine, mediatori cheie in raspunsul inflamator.
 
Quercetin poate fi o solutie anti-imbatranire
La soareci, s-a descoperit ca Quercetin creste comportamentul exploratoriu, invatarea spatiala si memoria. Aceste efecte au fost legate de capacitatea lui Quercetin de a spori functiile creierului, de a limita stresul oxidativ si de a creste nivelurile de glutation. Autorii au concluzionat ca aceste constatari sugereaza ca Quercetin poate functiona ca un posibil supliment natural de anti-imbatranire.
Quercetinul sa dovedit a prelungi durata de viata si de a creste rezistenta la stres a viermilor.
Un al doilea studiu a confirmat faptul...

Vezi mai multe detalii si cumpara
43 vizualizari Bucuresti 15 Iul. '24 (09:09)