Birou de mediere Barbu, Breniuc & Asociatii

1 / 2

Birou de mediere Barbu, Breniuc & Asociatii

Descriere
Societatea Civila Profesionala de Mediatori Barbu, Breniuc & Asociatii, specializati in solutionarea conflictelor, solutioneaza conflicte de drept civil, drept comercial, drept penal, dreptul familiei,

Descriere:
Medierea este o profesie de interes public, o procedura in cadrul careia se solutioneaza conflicte aflate pe rolul instantelor de judecata, a parcehetelor de pe langa judecatorii sau ne-supuse solutionarii vreunei autoritati.
Suntem specializati in solutionarea conflictelor de: drept civil, drept comercial, drept penal, dreptul familiei, avand un porfoliu substantial de cazuri solutionate incepand de la conflicte civile privind partaje, continuarea casatoriei, planuri parentale, litigii intre profesionisti, la infractiuni de inselaciune, furturi, loviri si alte violente, inclusiv violul.
Nu-ti lasa nici o clipaviata afectata de un litigiu sau un conflict, pentru ca viata si timpul nostu este limitat si ceea ce nu am trait frumos si bine, nu mai poate fi recuperat niciodata.
Programeaza o sedinta de mediere si pune capat starilor tensionate cauzate de conflict.. Informarea este gratuita.

Despre mediatori:

Echipa noastra este alcatuita din experti juristi specializati in negociere, autorizati de Consiliul de Mediere. Biroul nostru, fondat in 2013, functioneaza conform Legii 192 /2006, inregistrat in Registrul Formelor de Executare a Profesiei la pozitia 5550/ 2013. Impreuna, solutionam conflictele dumneavoastra intr-un mediu sigur, profesional, relaxant, confidential, neutru si impartial.

Web: www.info-medierea.ro
Email : office@info-medierea.ro
93 vizualizari Bucuresti, Sector 4, azi; 15:12