Birou Gentil Traduceri Bucuresti

Birou Gentil Traduceri Bucuresti

Caracteristici
Categorie: Traducatori Economice Juridice Tehnice Apostilate Legalizate
Descriere
Traduceri specializate din domeniile: tehnic, IT, medical, financiar, juridic. In functie de profilul documentului, selectam traducatorul care are calificarea profesionala adecvata.
Detalii suplimentare
Astfel garantam o traducere exacta a informatiilor si ideilor din documentele dvs. Toate traducerile sunt revizuite de un al doilea lingvist inainte de a fi predate clientului.
Interpretare
Interpretare simultana si consecutiva la conferinte, seminarii, cursuri, workshopuri, discutii de afaceri, negocieri, conferinte de presa. Colaboram cu interpreti profesionisti, specializati in cele mai variate domenii.
Localizare
Adaptare tehnica a site-urilor web, software-ului, bazelor de date, pentru ca acestea sa poate fi utilizate in alte spatii culturale.
Traduceri din/in limbile:
engleza, germana,franceza, italiana,spaniola, portugheza,rusa, ucraineana,maghiara, polonaceha, slovaca,bulgara, sarba,croata, slovena,greaca, olandeza,suedeza, norvegiana,daneza, finlandeza,araba, persana,ebraica, hindi,chineza, japoneza,catalana, latina.
 
Servicii de interpretariat simultan (de conferinta) si consecutiv pentru seminarii, conferinte, workshopuri, focus-grupuri, traininguri.Interpretare la negocieri, intalniri de afaceri, discutii comerciale, tranzactii, instruiri tehnice.Va punem la dispozitie interpreti cu un nivel ridicat de competenta, experienta in domeniu, care nu numai ca stapanesc terminologia specifica dar reusesc si sa creeze atmosfera propice pentru finalizarea favorabila a evenimentului dvs.Interpretii vor fi selectati in functie de domeniul in care se desfasoara proiectul respectiv : legal, economic, financiar, tehnic, IT, bancar, medical etc.
898 vizualizari Bucuresti 21 Apr 10:45