Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

5.665 RON

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

5.665 RON
Caracteristici
Camere video Nou
Descriere
Dispune de Senzor 4/3" HDR
Inregistrati DCI 4K 4096 x 2160 pana la 60 fps
Dual nativ ISO la 25.600
Ecran tactil de 5"
Active Mount Micro Four Thirds
Inregistrati pana la 120 de cadre pe secunda
Sloturile pentru carduri CFast 2.0 si SD/UHS-II
Inregistrare externa prin USB tip-C
dynamic range de 13 stopuri, suport 3D LUT
Include licenta Studio DaVinci Resolve Studio

Camera revolutionara Blackmagic Pocket Cinema 4K este camera pe care ati cerut-o! Dispune de un nou design portabil, care pune cea mai recenta tehnologie avansata de film digital in palma mainii tale! BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K dispune de un senzor de dimensiune 4/3, 13 stopuri din dynamic range si ISO dual nativ cu valor de pana la 25.600.
Aceasta inseamna ca obtineti imagini HDR uimitoare si performante incredibile in lumina slaba! Controalele externe va ofera acces rapid la functii esentiale, in timp ce ecranul tactil de 5 inchi faciliteaza incadrarea imaginilor, focalizarea precisa si modificarea setarilor camerei. Imaginile sunt inregistrate pe carduri standard SD/UHS-II sau CFast 2.0 in RAW si ProRes cu pana la 120 de cadre pe secunda! In plus, BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K dispune de o montura a obiectivelor de tip MFT, microfoane incorporate, intrare mini XLR, HDMI de dimensiune normala, suport 3D LUT, Bluetooth, port USB-C si multe altele!

Portabila, Accesibila, Profesionala
Acum poti filma orice in 4K!

BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K va ofera caracteristicile profesionale de care aveti nevoie, toate intr-un design portabil si accesibil, care poate fi folosit oriunde. Este perfecta pentru filme si filme independente, spectacole de moda, bloguri de calatorie, videoclipuri web, nunti, video corporative, sport si multe altele.
Calitatea incredibila a imaginii, tehnologia avansata de color science Blackmagic Design si caracteristicile de inregistrare RAW va permit sa capturati imagini care rivalizeaza camerele profesionale digitale de film care costa zeci de mii mai mult. Aceasta inseamna ca obtineti calitatea imaginii de care aveti nevoie pentru a amesteca fara probleme imaginile de la BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K cu alte tipuri de camere utilizate la filme de inalta calitate de la Hollywood si emisiuni de televiziune!

Design modern elegant. O camera proiectata pentru a fi portabila.

Designul portabil al BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K va ofera o mobilitate incredibila fara a sacrifica caracteristicile acesteia. Formatul extrem de compact prezinta un corp compozit din fibra de carbon, care il face extrem de durabil si usor, astfel incat sa il puteti lua oriunde.
Veti dispune de un ecran super luminos de 5", 4 microfoane incorporate, built-in recordere si butoane si externe care va ofera acces rapid la cele mai importante functii. Asta inseamna ca puteti verifica rapid incadrarea si focalizarea, captura audio si inregistrarea fisierelor fara a fi nevoie sa efectuati monitorizare suplimentara, microfoane, inregistratoare si/sau cabluri.
De asemenea, dispune de o multime de puncte de montare, o intrare mini XLR cu Phantom Power, control Bluetooth si multe altele. Cu BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K, beneficiati de o camera video digitala portabila complet echipata, flexibila si extensibila!

Senzor de imagine 4/3" / ISO dual nativ
Pocket Cinema Camera 4K utilizeaza un senzor de 4/3", 13 stopuri de dynamic range si un ISO dual nativ de pana la 25.600 pentru a capta imagini superbe la rezolutii pana la DCI 4K.
Montura “Active Micro Four Thirds”
Utilizati lentile usoare cu montura MFT controlate electronic sau utilizati adaptoare disponibile separat pentru a extinde optiunile obiectivului pentru a include lentilele PL, C sau EF.
CinemaDNG Optiuni RAW si ProRes
Alegeti dintre optiunile de fisiere CinemaDNG Raw si ProRes 422, in functie de necesitatile proiectului.
Rezolutii de filmare
4096 x 2160 (DCI 4K), 3840 x 2160 (Ultra HD 4K), 1920 x 1080 (HD)
Ecran tactil de 5"
Ecranul tactil de mare rezolutie de 5"reduce necesitatea unui monitor extern, in timp ce un port HDMI de dimensiuni mari va permite sa transmiteti semnalul pe un afisaj mai mare.
CFast 2.0, SD/UHS-II si captarea pe USB de tip C
Inregistrati intern pe carduri CFast 2.0 sau SD/UHS-II sau captati clipuri mai lungi utilizand iesirea USB-C pe o unitate externa.
Optiuni de alimentare flexibile
Camera Pocket Cinema 4K poate fi alimentata cu o baterie de tip Canon LP-E6 reincarcabila sau cu sursa de alimentare inclusa.

In cutie
Camera de filmat Blackmagic Pocket Cinema 4K
Cheia de activare pentru DaVinci Resolve Studio
Alimentator de 30W plus conectori internationali
Capac de protectie pentru montura, senzor.
Garantie limitata de 1 an
Vezi mai multe detalii si cumpara
621 vizualizari Bucuresti 04 Sep, 10:30
Video