Boabe de Mei Ecologic, fara gluten, 500 g
9 RON
Boabe de Mei Ecologic, fara gluten, 500 g
9 RON
Caracteristici
Categorie: Alimentatie, accesorii
Descriere
Boabe de Mei Ecologic, fara gluten, 500 g
Meiul - un superaliment pentru noi toti
Meiul (Panicum miliaceum) este o planta erbacee din familia gramineelor. Semintele pot avea culoarea alba, galbena, gri, rosie sau maro. A aparut ca planta de cultura in Transcaucazia si China acum 7000 de ani.Este cultivat inca extensiv in Rusia, Romania, Orientul Mijlociu, Turcia si chiar in Statele Unite. Acest aliment stravechi care a fost consumat si de catre daci este considerat de catre chineziregele cerealelor.
Se numara printre cele 12 superalimente naturale pentru intarirea sanatatii: germenii de mei, germenii de quinoa, lucerna, orzul verde, aloe vera, semintele de in, patrunjelul, algele marine, stevia, semintele de floarea-soarelui, algele salbatice verzi-albastre.
Meiul este o cereala versatila, bogata in substante nutritive, foarte potrivita pentru a fi oferita bebelusilor. Meiul este bogat in complexul vitaminic B, magneziu, fier, potasiu, fosfor si este o sursa buna de fibre si proteine.
Meiul nu contine gluten, poate fi consumat fara grija de persoanele cu intoleranta la gluten. Indigestia, gazele, balonarile, greata, ulceratiile stomacale si hiperaciditatea sunt probleme care se pot rezolva cu ajutorul consumului de mei.
Protejeaza tesuturile pentru piele, buze, par si unghii sanatoase. Contine si acid folic, necesar in producerea de noi celule, ca urmare esential pentru gravide si pentru copii. Este totodata bogat in fier
si, alaturi de fasole si soia, este recomandat in regimul vegetarienilor.
Meiul ofera energie, contine compusi antifungici si antimicotici (opreste extinderea ciupercilor si micozelor), ajuta la tonifierea rinichilor, este benefic in cazurile de greata din primele luni de sarcina. Este folositor in cazurile de diaree (prajit inainte de a fi gatit), indigestie, stari de voma.
Ingrediente: 100% boabe de mei, de culoare aurie
Meiul - un superaliment pentru noi toti
Meiul (Panicum miliaceum) este o planta erbacee din familia gramineelor. Semintele pot avea culoarea alba, galbena, gri, rosie sau maro. A aparut ca planta de cultura in Transcaucazia si China acum 7000 de ani.Este cultivat inca extensiv in Rusia, Romania, Orientul Mijlociu, Turcia si chiar in Statele Unite. Acest aliment stravechi care a fost consumat si de catre daci este considerat de catre chineziregele cerealelor.
Se numara printre cele 12 superalimente naturale pentru intarirea sanatatii: germenii de mei, germenii de quinoa, lucerna, orzul verde, aloe vera, semintele de in, patrunjelul, algele marine, stevia, semintele de floarea-soarelui, algele salbatice verzi-albastre.
Meiul este o cereala versatila, bogata in substante nutritive, foarte potrivita pentru a fi oferita bebelusilor. Meiul este bogat in complexul vitaminic B, magneziu, fier, potasiu, fosfor si este o sursa buna de fibre si proteine.
Meiul nu contine gluten, poate fi consumat fara grija de persoanele cu intoleranta la gluten. Indigestia, gazele, balonarile, greata, ulceratiile stomacale si hiperaciditatea sunt probleme care se pot rezolva cu ajutorul consumului de mei.
Protejeaza tesuturile pentru piele, buze, par si unghii sanatoase. Contine si acid folic, necesar in producerea de noi celule, ca urmare esential pentru gravide si pentru copii. Este totodata bogat in fier
si, alaturi de fasole si soia, este recomandat in regimul vegetarienilor.
Meiul ofera energie, contine compusi antifungici si antimicotici (opreste extinderea ciupercilor si micozelor), ajuta la tonifierea rinichilor, este benefic in cazurile de greata din primele luni de sarcina. Este folositor in cazurile de diaree (prajit inainte de a fi gatit), indigestie, stari de voma.
Ingrediente: 100% boabe de mei, de culoare aurie
174 vizualizari
Iasi, Iasi, 01 Noi. '24 (13:57)