Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 14:55
...
Bucuresti 11 Jul 23 14:40
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:15
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:05

Anunt inactiv

Bone - Restaurant

Bone - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: international Terasa : da Catering: da
Descriere
Suntem un restaurant cu mese rafinate de tip surf & turf situat in hotspot-ul bucurestean din nordul orasului si credem in ospitalitatea facuta corect, cu atentie la fiecare detaliu si dedicare pentru a crea o experienta memorabila pentru fiecare client care se opreste si gusta mancarea noastra.
Detalii suplimentare
Credem in cea mai buna calitate in primul rand, de la cel mai mic ingredient la felul de mancare final si folosim produse proaspete si locale cat putem, fara niciun compromis asupra calitatii. Alegem cele mai bune gusturi, de oriunde provin.
Veti gasi in restaurantul nostru o selectie larga de peste si fructe de mare, fripturi uimitoare, risotto si paste cu un gust bogat, deserturi luxuriante si o selectie surprinzatoare de aperitive gustoase.
Restaurantul nostru poate gazdui evenimente private, cu toata intimitatea si stilul necesar ocaziei. Avem doua etaje separate si o terasa intima, perfecta pentru orice tip de eveniment. Echipa noastra de bucatari si servere are o experienta extinsa in catering pentru toate tipurile de evenimente, de la companii la petreceri private, asa ca daca sunteti in cautarea unui loc elegant pentru a gazdui un eveniment sofisticat, sunati-ne si vom aranja toate detalii impreuna.
188 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 16 Oct 22 15:01
Anunt inactiv