Cabinet veterinar de stomatologie - Dentovet

Cabinet veterinar de stomatologie - Dentovet

Caracteristici
Servicii
Categorie: Cabinet veterinar
Descriere
Servicii veterinare de stomatologie pentru animale de companie: caini, pisici si rozatoare. De la detartraj pana la cele mai complete interventii de chirurgie, implantologie. RX Stomatologic Veterinar
Vezi mai multe detalii si cumpara
Detalii suplimentare
Cabinetul Veterinar Dentovet va ofera servicii de stomatologie veterinara premium la preturi accesibile. Gama de servicii de stomatologie veterinara oferite de Dentovet acopera o gama larga de servicii astfel incat sa putem sa rezolvam orice scenariu din sfera buco-maxilo-faciala pentru animalul dumneavoastra de companie. Asa cum veti putea descoperi vizitand sectiunea Servicii de stomatologie veterinara, multitudinea de servicii este comparativa cu cea oferita de serviciile medicale stomatologice umane. Gasiti serviciile de stomatologie veterinara oferite de noi si pe Facebook Dentovet.

Tarife cabinet veterinar sunt grupate dupa structura serviciilor de stomatologie veterinara. Am ales acest mod de prezentare pentru tarife cabinet veterinar pentru ca dumneavoastra sa puteti urmari intuitiv planurile de tratament propuse de noi. Structura serviciilor de stomatologie veterinara nu este o alegere intamplatoare. Ea isi are izvoarele in dezvoltarea stiintifica a domeniilor enuntate in portofoliul cabinetului veterinar.

Pentru ca dumneavoastra sa ajungeti intr-un mod cat mai intuitiv la manoperele si preturile aferente, vom face trimiteri in tarife cabinet veterinar de la cazurile prezentate de noi, atat de pe platforma Dentovet, cat si pe pagina Facebook-Dentovet.

Preturile afisate in sectiunea tarife nu sunt negociabile. Insa, pentru toate interventiile care necesita un cumul de manopere, facem pachete avantajoase pentru pacientii nostri.

Consultatia stomatologica veterinara si RX-ul sunt gratuite in cabinetul veterinar Dentovet.

Tarifele cabinetului veterinar de stomatologie urmeaza congruent demersul metodic pe care noi il aplicam in planurile de tratament.

* Preturile de stomatologie veterinara nu includ pretul anesteziei.

https://dentovet.ro
194 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 23 Mai; 00:10
Video