Camera foto DSLR Nikon D750 – BODY

5.899 RON

Camera foto DSLR Nikon D750 – BODY

5.899 RON
Caracteristici
Aparate foto Nikon Tip DSLR Nou
Descriere
Camera foto DSLR Nikon D750 – body
Senzor CMOS de format FX de 24,3 MP
Procesor de imagine EXPEED 4
3.2 "Monitor LCD cu înclinare de 1,229k-Dot RGBW
Inregistrare video Full HD 1080p la 60 fps
Multi-CAM 3500FX II senzor cu 51 de puncte AF
ISO 12800 nativ, extins la ISO 51200
Fotografiere continua Pana la 6,5 fps
Senzor RGB de 91k-pixeli
Conectivitate Wi-Fi încorporata

Privire generala
Dati frau liber imaginatiei dumneavoastra, cu modelul rapid, versatil si agil – D750. Intr-o lume in care orice este posibil, aceasta uzina foto cu 24,3 megapixeli, care fotografiaza pe intregul cadru, va ofera libertatea de a indrazni.
Fiind echipat cu tehnologie imagistică profesionala si avand un design eficientizat pentru a fi cst mai compact, acest aparat foto este de neoprit.

Senzorul in format FX a fost reproiectat, oferind o calitate superioara a imaginilor, cu rezultate mai clare ca niciodata la sensibilitatile ISO ridicate. Performanta AF extrem de sensibila, viteza de fotografiere in serie, de pana la 6,5 fps si inregistrarea filmelor Full HD la 1080/60p se combina cu monitorul rabatabil, pentru a permite o libertate de exprimare deplina. Functia Wi-Fi incorporata face simpla partajarea intr-o clipa a fotografiilor dumneavoastra impresionante.
Senzor de imagine de 24,3 MP în format FX
Detalii complete, libertate completa. Senzorul complet nou ofera un interval dinamic mare si performante impecabile pe intreaga plaja de sensibilitati, oferind imagini cu claritate remarcabila si tonalitate bogata.

ISO spectaculos
Obtineti imagini mai clare, mai curate si mai bine definite la sensibilitati ISO mari. Intervalul ISO de 100–12800 se poate extinde pana la 50-51200 (echivalent)
Performanta AF profesionala
Fiind dotat cu o sensibilitate de pana la -3 EV si un mod Zona AF grup imbunatatit, specific Nikon, D750 se fixeaza pe subiect cu o precizie incredibila, chiar si in conditii de intuneric.
Monitor cu culori reglabile: reglati in orice sens balansul de culoare si luminozitatea, pentru a corespunde preferintelor personale privind fluxul de lucru. Ecranul LCD RGBW rabatabil, anti-reflexie, de 8 cm (3,2 inci), cu 1.229.000 puncte, asigura operarea flexibila si simpla in toate conditiile.

Design cu consum redus de energie: fotografiati mai mult cu o singura incarcare. Inregistrati pana la 1.230 de imagini statice si pana la 55 de minute de film² cu o singura incarcare a acumulatorului litiu-ion EN-EL15, care este foarte compact si usor.
Portabilitate remarcabila: ergonomia superioara si corpul monobloc usor al aparatului foto se combina pentru a oferi adevarata libertate de fotografiere. Manerul adanc asigura o prindere ferma a aparatului foto, indiferent de mărimea mainilor dumneavoastra; veti constata ca puteti tine confortabil aparatul foto pe perioade lungi de timp, fara sa obositi.
Sistem AF cu 51 de puncte Multi-CAM 3500FX: precizie spectaculoasa pe intregul cadru. Configurabil, cu setari de acoperire in 9, 21 şi 51 de puncte, avand o sensibilitate de pana la -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Ofera o fixare rapida a focalizarii si o functie extinsa de „stocare a punctelor dupa orientare”. Cincisprezece senzori de tip cruce din centru sunt compatibili cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragma deschisa f/5.6 sau mai deschisa, iar 11 puncte de focalizare centrale functioneaza cu o diafragma deschisa f/8.

Zona AF grup: experimentati detectarea si urmarirea imbunatatita a subiectului. Modul Zona AF grup monitorizeaza constant cinci campuri AF diferite, oferind posibilitati de captare imbunatatita si de izolare a fundalului atunci cand se fotografiaza subiecte care sunt relativ mici si situate aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atentia de la subiect. Zona AF cu 5 puncte poate fi deplasata in cadrul matricei de 51 de puncte, in functie de cerintele de compozitie.
D-Movie cu zona multipla: pentru realizarea filmelor in conditii diverse, D-Movie ofera materiale video de calitate cinematografica, in mai multe formate de cadru. D750 inregistreaza filme Full HD (1080p) in formate FX si DX la cadente de cadre de 50p/60p, reducand in mod considerabil zgomotul, efectul moire si culorile false. Puteti sa controlati diafragma electrica in timpul inregistrarii, iar aparatul foto ofera o iesire HDMI curată, plus inregistrarea simultana a segmentelor de rezoluţie completa in aparatul foto si pe un recorder extern.
Vezi mai multe detalii si cumpara
20 vizualizari Bucuresti 15 Mai; 11:35