Camera video Sony HXR-MC88 Full HD

7.499 RON
1 / 2

Camera video Sony HXR-MC88 Full HD

7.499 RON
Caracteristici
Camere video Sony Nou
Descriere
Senzor CMOS Exomar RS 1” de 14,2 Mpx
Inregistrare Full HD 1080p la 28 Mb/s
Obiectiv ZEISS Wide-Angle de 29mm
Vizor OLED cu 2.36 milioane puncte
Diametru filtru obiectiv – 62mm
Ecran LCD Flip-Up cu 1.5 milioane puncte
Rotita integrata pentru filtre ND
Patina Sony (Multi Interface)
Cponectori HDMI, micro-USB si Remote
Card SDXC Dual Slot / Memory Stick

Camera video profesionala de inalta definitie Full HD, potrivita pentru educatie, corporate si vlogging. Conceputa pentru a raspunde cererii in crestere rapida pentru echipamente video de productie accesibile si usor de utilizat, camera video Sony HXR-MC88 ofera performante de ultima generatie in materie de imagini la un pret accesibil pentru o gama larga de aplicatii Full HD. Sony HXR-MC88 este o camera video ideala pentru inregistrare cursuri scolare, inregistrarea prezentarilor corporatiste sau guvernamentale, vlogging si chiar pentru entuziastii video care vor sa faca urmatorul pas inainte in ceea ce priveste productia video.

Camera video HXR-MC88 este usoara si compacta, dar este complet echipata cu autofocalizare rapida hibrida, audio profesionist dublu XLR, filtre ND incorporate si zoom puternic 48x* pentru filmare usoara in miscare. Un senzor Exmor RS ™ mare de 1,0 inch cu motorul de procesare BIONZ X ofera o senzitivitate superioara de lumina, oferind imagini Full HD de inalta calitate, care au un impact imediat. Un vizor OLED de inalta rezolutie si un ecran LCD de 3,5 inch care va garanteaza o acuratete absoluta in filmare.
* Folosind caracteristica Digital Extender, care ofera o marire suplimentara 2x.

Pentru a furniza performante imagistice imposibila anterior pentru o camera compacta, un senzor CMOS de 14,2 megapixeli (eficient) de 1 inch ofera efecte frumoase de defocalizare a fundalului si sensibilitate superioara la lumina, pentru captarea de imagini de inalta calitate, cu zgomot redus, chiar si in conditii de intuneric sa. Senzorul ce echipeaza camera video Sony HXR-MC88 oferta o imagine clara si fara a prezenta zgomot de imagine. Iluminarea minima este de 1,7 Lux la 1/30 secunde.

Pentru a realiza pe deplin potentialul acestui senzor mare de 1 inch, Sony MC88 integreaza un procesor de imagine BIONZ X avansat pentru a beneficia de imagini vii, clare.

Functia de focalizare automata automata (AF) imbunatatita cuprinde o serie de caracteristici: AF de detectare a fazei, detectare a fetei si tehnologie de focalizare automata pentru a estima miscarea subiectului. Ei toti lucreaza impreuna pentru a captura subiecte in miscare rapida, cu o claritate uimitoare. Mai mult, o interfata intuitiva a panoului tactil va permite sa selectati cu usurinta un punct de focalizare automata. Camera video Sony HXR-MC88 simplifica captarea imaginilor de care aveti nevoie.

Modelul HXR-MC88 este dotat cu obiectivul ZEISS Vario-Sonnar T cu unghi larg de 29 mm, ideal pentru capturarea peisajelor panoramice. Zoom-ul optic de 12 x poate fi marit la 24 de ori cu Clear Image Zoom. In plus, extensia digitala poate dubla din nou acest interval, pana la zoom-ul de 48x.

Inelul pentru lentilele camerei video permite reglarea lina si naturala a focalizarii sau a zoom-ului, in functie de modul selectat; in timp ce panoul manual si butoanele de pe partea laterala a corpului permit ajustarea rapida si usoara a diafragmei IRIS, ISO / GAIN si viteza obturatorului.

Caracteristici principale:
- Filtre ND incluse 1/4 (2 stop), 1/64 (6 stop)
- Intrari audio – Dual XLR
- Viewfinder OLED pentru o redare superba a contractului, claritatii si culorilor
- Control creativ al focusului
- Inregistrare AVCHD Progresiva (Inregistrati Full HD (1920x1080) la 28Mbps la 60 / 50P cu sunet LPCM pentru o durata de inregistrare de pana la 290 minute pe un singur card SD de 64 GB.)
- Slort dublu pentru cardurile de memorie (compatibil cu cardurile SDXC si SDHC, precum si cu Memory Stick PRO Duo (Mark 2) / PRO-HG Duo)
- Multi-Interface (MI) Shoe
- Operare de la distanta (HXR-MC88 dispune de o interfata standard pentru operarea remote (jack stereo mini-mini 2,5 mm). Focalizarea, zoom-ul, pornirea / oprirea Rec si rec review-ul pot fi controlate de la distanta utilizand accesoriile optionale Sony RM-1BP sau Sony RM-30BP.
Vezi mai multe detalii si cumpara
385 vizualizari Bucuresti 16 Mar 11:05