Canon EOS 2000D + 18-55 IS SEE

2.159 RON

Canon EOS 2000D + 18-55 IS SEE

2.159 RON
Caracteristici
Aparate foto Canon Tip DSLR Nou
Descriere
Simplu si intuitiv, DSLR-ul ideal pentru prima achizitie, pentru crearea si partajarea amintirilor, cu o estompare superba de fundal.
Dezlantuiti-va creativitatea si surprindeti amintiri cu usurinta.

Avansati la povestiri DSLR, spuse fara efort
Creati cu usurinta imagini detaliate la calitate DSLR si filmari cinematice Full HD, chiar si in conditii dificile de iluminat redus, cu ajutorul EOS 2000D de 24,1 megapixeli. Partajati instantaneu si fotografiati de la distanta prin Wi-Fi*, NFC** si aplicatia Canon Camera Connect.

Fotografii superbe, filme de calitate cinematografica
Treceti la un senzor de 24,1 de megapixeli care dispune de o suprafata de pana la 19 ori mai mare decat majoritatea smartphone-urilor*** pentru a surprinde povesti cu o minunata estompare de fundal, chiar si in conditii dificile de iluminat.

Creativitate fara efort
Bucurati-va de fotografierea ghidata in timp real cu modul Creativ automat si adaugati finisaje unice cu filtre creative. Pur si simplu indreptati camera spre subiect si fotografiati cu rezultate excelente, cu ajutorul modului Scena inteligenta automata.

Aduceti la viata momentele cotidiene cu EOS 2000D
Transformati momente spontane in filme creative in format Full HD sau folositi functia Video Snapshot pentru a surprinde pur si simplu momentele cheie ale zilei.

Fotografiati cu incredere
Surprindeti momentul exact asa cum vi-l amintiti cu focalizarea automata precisa, viteza de 3 cps si procesare DIGIC 4+. Bucurati-va de incadrare usoara cu vizorul optic si admirati rezultatele pe un ecran LCD de 7,5 cm.

Distribuire usoara si capturarea de la distanta
Transferati-va instantaneu povestile pe dispozitivul inteligent, pentru partajare usoara pe retelele de socializare sau creare de copii de rezerva in cloud irista si fotografiati de la distanta prin Wi-Fi*, NFC** si aplicatia Canon Camera Connect.

Explorati puterea DSLR
Beneficiati de ghidare usoara pentru fotografia DSLR cu aplicatia Photo Companion de la Canon (care poate fi descarcata pentru Android si iOS). Adaugati obiective si accesorii sau preluati controlul manual cand sunteti gata.

Vezi mai multe detalii si cumpara
40 vizualizari Bucuresti ieri; 11:03