Canon EOS 6D MARK II - Body

6.815 RON

Canon EOS 6D MARK II - Body

6.815 RON
Caracteristici
Aparate foto Canon Tip DSLR Nou
Descriere
indiferent daca doriti sa fotografiati proiecte mai ambitioase sau sa deveniti fotograf profesionist, EOS 6D Mark II va ofera ceea ce aveti nevoie pentru a va indeplini obiectivele

Un aparat foto full-frame mic, cu o inima mare
Acest design DSLR standard in domeniu dispune de garnituri de protectie impotriva prafului si a umezelii si ofera o senzatie imediata de familiaritate, potrivindu-se cu echipamentele EOS existente.

AVANTAJUL FULL FRAME
Cu senzorul CMOS full-frame de 26,2 megapixeli si procesorul de imagine DIGIC 7, aparatul foto EOS 6D Mark II este conceput in intregime pentru a asigura rezultate profesionale
Interval dinamic
Noul senzor CMOS al aparatului foto EOS 6D Mark II asigura un interval dinamic larg, pastrand detaliile in zonele luminoase si in zonele cu umbre intunecate, pentru un aspect autentic. Latitudinea generoasa de expunere va ofera mai multa libertate in post-productia fisierelor.
Zgomot redus in conditii intunecate
Imaginile surprinse in conditii intunecate dispun de zgomot redus si de claritate ridicata. Beneficiati de sensibilitate maxima ISO 40.000 (se extinde la ISO 102.400). Senzorul CMOS al aparatului foto EOS 6D Mark II capteaza cat mai multa lumina posibil, iar procesorul DIGIC 7 minimizeaza artefactele precum zgomotul digital.
Urmatorul nivel in procesarea imaginii
Functia incorporata de corectare a aberatiilor obiectivului imbunatateste performantele optice, compensand factori precum difractia, distorsiunea si aberatiile cromatice. Rezultatul este o imagine de o calitate superioara direct de pe aparatul foto.
Portrete impresionate
Aparatul foto full-frame EOS 6D Mark II produce o adancime a campului mai redusa decat aparatele foto cu senzori mai mici, fiind astfel un aparat grozav pentru portretele profesionale. Izolati subiecte clare pe un fundal estompat si incercati sa fotografiati cu obiective unice cu deschidere larga a diafragmei, precum EF 85 mm f/1.2L II USM, pentru efecte cu focalizare superficiala.

Focalizare de precizie pentru claritate esentiala
Focalizarea automata avansata foloseste 45 de puncte de tip incrucisat pentru a focaliza cu o precizie extraordinara, chiar si in conditii intunecate, precum lumina lunii. Fotografiati cu incredere atunci cand lucrati cu o adancime redusa a campului si urmariti subiecti dinamici pe masura ce se misca in cadru.
Focalizati cu incredere, chiar si in conditii de lumina redusa
Fiecare dintre cele 45 de puncte de focalizare automata ale aparatului foto EOS 6D Mark II sunt de tip incrucisat, pentru sensibilitate suplimentara si precizie. Un punct de tip dublu incrucisat in centru focalizeaza precis chiar si la lumina lunii (-3 EV), pentru a va increde ca veti obtine claritate esentiala atunci cand conteaza.

Aceasta sensibilitate permite focalizarea automata (pana la 27 de puncte) cu deschideri maxime ale diafragmei de numai f/8, util atunci cand folositi super-teleobiective cu teleconvertoare, de exemplu.
Focalizare panoramica in 45 de puncte si fotografiere continua la 6,5 cps
Punctele de focalizare automata in 45 de puncte de tip incrucisat ale aparatului foto EOS 6D Mark II sunt raspandite pe vizor intr-un model panoramic si focalizeaza cu o precizie extraordinara. Mentinand clare obiectele in miscare atunci cand fotografiati evenimente aglomerate sau actiuni rapide, chiar si atunci cand fotografiati la 6,5 cadre pe secunda.
Focalizare rapida cu vizualizare in timp real
Atunci cand fotografiati in modul Vizualizare in timp real, folosind ecranul cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, Dual Pixel CMOS AF focalizeaza cu viteza si precizie uluitoare. Atingeti pentru a selecta un obiect care va fi urmarit si focalizat precis, pe masura ce se misca in cadru.

Fereastra dvs. asupra lumii
Vizorul cu pentaprisma mare al aparatului foto EOS 6D Mark II prezinta o vedere remarcabil de clara asupra lumii, permitandu-va sa formati relatii naturale cu subiectii si sa fotografiati mai instinctiv.

Compuneti din orice unghi
Este usor sa fotografiati din unghiuri joase sau deasupra capetelor in multimi, multumita ecranului cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, care se deschide si se roteste in ambele directii. Incercati sa il folositi la nivelul taliei pentru portrete mai naturale.

Sistemul GPS* integrat va urmareste fiecare miscare
Etichetati fiecare imagine surprinsa cu locatia actuala, indiferent unde va aflati in lume. Este grozav pentru reconstituirea pasilor atunci cand cautati locatii sau pentru scrierea unor legende precise la imagini, care va descriu aventurile.

Conceputa sa functioneze fara probleme cu dispozitivele dvs. inteligente
EOS 6D Mark II foloseste Bluetooth® pentru a va ajuta sa configurati usor o conexiune Wi-Fi cu dispozitivul dvs. inteligent**. Rasfoiti si selectati imagini de pe ecranul dispozitivului, iar apoi distribuiti-le prietenilor. Dispozitivul dvs. poate fi folosit si ca o telecomanda, inclusiv vizualizarea in timp real.

Vezi mai multe detalii si cumpara
46 vizualizari Bucuresti ieri; 11:03