Casa Buna Speranta - Caminul persoanelor varstnice

Casa Buna Speranta - Caminul persoanelor varstnice

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
Casa "Buna Speranta" - caminul persoanelor varstnice, este formata din parter si 2 etaje, curte amenajata cu terasa, foisor si balansoar. Cazarea se face in camere cu 2, 3 sau 4 paturi.
Detalii suplimentare
Camerele sunt mobilate si utilate astfel incat in fiecare dintre ele exista baie proprie prevazuta cu cabina de dus, loc de servit masa, balcon, LCD.

Cazarea se face in camere cu 2, 3 sau 4 paturi atat pe cele 2 nivele, cat si la parter, putand astfel opta pentru oricare dintre ele. La parter dispunem de 2 saloane prevazute cu paturi electrice performante pentru persoanele cu dizabilitati.
Camerele sunt mobilate si utilate astfel incat in fiecare dintre ele exista baie proprie prevazuta cu cabina de dus, loc de servit masa, balcon, LCD. La parterul caminului avem un living, o camera de socializare, o sala de mese si un cabinet medical.

Servicii: Ingrijire persoane varstnice Ingrijire persoane afectate de Alzheimer Ingrijire persoane cu handicap Asistenta medicala 24/24 h Recuperare medicala Consult medical saptamanal Infirmierie Asigurarea si servirea mesei( 3 mese/zi si 2 gustari intre mesecu posibilitatea respectarii regimului fiecarui rezident in parte) Administrarea tratamentului Servicii de ingrijire personala ( igienizarea si toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie) Asistarea rezidentilor in activitatile zilnice
Curatenia zilnica si ori de cate ori este necesara a spatiului locativ
Servicii de salon: tuns, barbierit, vopsit, manichiura, pedichiura Organizari evenimente

Echipa noastra este formata numai din profesionisti si va sta la dispozitie!
404 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, ieri, 11:00