Casa Floriana

Casa Floriana

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
oferim conditii de cazare preferate de toti batranii, varstnici care doresc sa petreaca timpul intr-un mediu linistit, curat si sa fie tratati cu respect de personalul calificat.
Detalii suplimentare
Lucram impreuna in echipa pentru a le asigura batranilor atat asistenta medicala primara, cat si specializata. Caminul nostru este dotat cu echipamente medicale, iar
monitorizarea permanenta este in grija asistentilor nostri medicali, pentru ca beneficiarii nostri sa se simta ca intr-o vacanta, sa aiba o viata activa si relaxanta.
Echipa noastra este formata din: medic de familie, medic psihiatru, psiholog, kinetoterapeut, asistent social, asistenti medicali, ingrijitoare, infirmiera, bucatari.
Experienta si profesionalismul ne reprezinta. Personalul nostru a urmat cursuri de asistenta si este atent neincetat la nevoile batranilor si la tratamentul acestora.
Spatiile caminului sunt foarte generoase. Camere mari, aerisite, cu bai moderne, gradini amenajate pentru activitati recreative de circa 2000 m.
10.070 vizualizari Ilfov, Voluntari, 12 Apr 23:05