Casa Funerara Sf. Maria - Mariana Voicu Director

Casa Funerara Sf. Maria - Mariana Voicu Director

Descriere
Va oferim o gama completa de servicii atunci cand organizam o inmormantare in Bucuresti sau Ilfov. Avem propriul nostru magazin de articole funerare in Bucuresti. Firma noastra detine sicrie, coroane de flori si alte bunuri funerare.
Serviciile noastre sunt non-stop. Angajatii nostri ofera asistenta rudelor decedatului nu numai in capitala, ci si in orasele din regiunea Bucurestiului. Gama larga de servicii pe care le oferim este suficienta pentru o inmormantare demna si nobila.
Detalii suplimentare
Furnizarea de servicii funerare in Bucuresti de la compania noastra include urmatoarele proceduri si activitati:
asistenta in procesarea documentelor postum;Serviciu de apel de agent funerar 24 de ore pe zi, livrarea cadavrului la morga sau la locul inmormantarii;furnizarea de transport special;Nu profitam de durerea umana, ci ne asumam toate necazurile de a ingropa o persoana draga.
Salonul nostru de servicii funerare si bunuri pentru inmormantare va va oferi, de asemenea, toate accesoriile necesare si rechizite funerare:
sicrieaccesorii pentru ele (manere, incuietori, balamale, cruci);rochie de pat;imbracaminte pentru inmormantare;cuverturi de pat, volane si panglica;cruci si pietre de mormant pentru ele;coroane funerare si cosuri, precum si compozitii pe capacul sicriului;La noi veti gasi atat produse de clasa economica, cat si oferte de o calitate foarte buna. De exemplu, in calitate de companie pentru producerea de sicrie, suntem gata sa va oferim produse din lemn masiv de specii scumpe sau cutii de pin si frasin. Datorita acestui fapt, puteti alege ceea ce se potriveste gustului si capacitatilor dvs. financiare.
22 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Iul 23 15:25