Cascara Sagrada 450 mg 100 Capsule, Swanson

63 RON
1 / 1 ...

Cascara Sagrada 450 mg 100 Capsule, Swanson

63 RON
Descriere
Cascara Sagrada beneficii
- Cascara Sagrada furnizeaza 450 mg pulbere din scoarta de Cascara Sagrada
- Produs 100% natural, vegetal cu biodisponibilitate maxima, puritate si acuratete
- Fiecare flacon contine 100 de capsule vegetale, necesarul pentru maxim 100 de zile de administrare
Cascara Sagrada cunoscuta si dub denumire de Crusinul lui Pursh, este utilizata de foarte mult ani de locuitorii Americii de Nord si Centrale ca remediu laxativ si antiinflamator. Efectul laxativ exercitat datorita proprietatilor de relaxare a musculaturii intestinale, stimuleaza peristaltismul si intregul sistem digestiv.
Antraglicozidele din componenta crusinului lui Pursh nu sunt active imediat dupa administrare, din aceasta cauza este bine ca administrare sa se faca seara, efectul se va manifesta intr-un interval de 8-10 ore de la administrare. Antraglicozidele sunt scindate in emodina si acid crisofanic, care determina incetinirea absorbtiei lichidelor de la nivelul muscoasei intestinului gros, cresterea volumului maselor fecale (efect laxativ) si cresc peristaltismul intestinului gros.
Cascara Sagrada contine uleiuri eterice cu proprietati calmante, dezinfectante si tonifiante. Polifenolii din compozitia acestor uleiuri au efect colagog prin imbunatatirea functiei secretorii si antitoxice a ficatului,normalizarea secretiei bilei si stimularea eliminarii substantelor toxice.
Proprietatile bactericide si antiinflamatoare sunt asigurate si de substantele tanante care reduc senzatia de durere si formeaza o pelicula protectoare la nivelul intestinului, impiedicand in acest mod dezvoltarea uletrioara a inflamatiei.
Cascara Sagrada Prospect
Mod administrare: Ca supliment alimentar, administrati 1 capsula zilnic inainte de culcare.
Portie de servire: 1 capsula
Portii per flacon: 100
Cantitate/ portia de servirePulbere din scoarta de Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana)


450 mg


** Valoarea nutritionala de referinta nu a fost stabilita.
Cascara Sagrada contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
44 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (09:06)