Centru de activitati Coccolle TasyGo Turquoise

479 RON

Centru de activitati Coccolle TasyGo Turquoise

479 RON
Caracteristici
Categorie: Pentru bebelusi Nou
Descriere
Blue. Un produs cu adevarat multifunctional, il tine ocupat pe cel mic in timp ce parintii trebuie sa desfasoare activitati urgente ce nu permit tinerea bebelusului in brate.

Tasy-Go va devine partenerul de nadejde in orice casa deoarece creste odata cu bebelusul si se transforma din centru de activitati in masuta, scaunel si loc de depozitare pentru jucarii. Fiecare sarcina devine mai usor de realizat pentru parinte atunci cand micutul este asezat in centrul de activitati Tasy-Go.

Bebelusul va fi distrat de o multitudine de jucarii muzicale, jucarii de plus si placa de la baza picioarelor care dezvolta inclinatia pentru activitati locomotorii. In plus, arcada cu jucarii senzoriale si de dentitie confera o extra garantie ca bebe nu se va plictisi atunci cand sta asezat in centrul de activitati.

Disoponibil in trei culori vibrante si pozitive, Tasy-Go se transforma pe masura ce creste copilasul. Initial, produsul este un centru de activitati in care copilul se joaca cu jucariile din fata si spatele sau precum si cu cele de pe arcada. Ulterior, cand copilasul a inceput sa mearga si exerseaza primii pasi, el se va putea juca cu jucariile de pe produs stand in picioare langa el. Ulterior, cand jucariile de plus si cele muzicale nu ii vor mai starni interesul, centrul de activitati se transforma in masuta si scaun pentru ca cel mic sa poata colora, picta sau modela la noul mini-birou. Ce a fost odata sezutul se transforma intr-un minunat saculet de jucarii unde puteti depozita jucariile neutilizate si care va ajuta in a pastra camera copilului ordonata.

Multifunctional in adevaratul sensul al cuvantului, centrul de activitati Coccolle Tasy-Go este echipat cu un sezut care se roteste 360 grade si care ii garanteaza distractie continua celui mic: in momentul in care se plictiseste de jucariile din fata lui, se va putea roti catre cele din spatele sau. Arcada de jucarii este tematica si ii face cunostiinta copilului cu minunata lume a spatiului cosmic.

Inaltimea centrului de activitati este ajustabila in 3 pozitii astfel ca micutului i se asigura o pozitie ergonomica si corespunzatoare pentru o dezvoltare sanatoasa.

Odata ce copilul nu se mai joaca in centru, componentele acestuia se transforma, rapid si uimitor, intr-o masuta si scaunel, iar aventura continua in lumea cartilor de colorat, a blocurilor de desen si a plastelinei!

Atentie: a se folosi doar dupa 6 luni sau cand cel mic poate sa stea singur in sezut. Folosit ca si centru de activitati, este utilizabil pana la inaltimea de aproximativ 77 cm si 11 kg.

Caracteristici principale:

Centru de activitati multifunctional, utilizabil in 3 moduri distincte
Sezut rotativ 360 grade
Ajustabil in 3 pozitii pe inaltime
Dotat cu 2 seturi de jucarii (senzoriale, cu LED, muzicale, de dentitie) si o arcada interactiva
Dotat cu placa de sarituri pentru dezvoltarea activitatii fizice
Transformabil in mini-birou format din masuta si scaunel
Realizat din materiale de inalta calitate, testate si aprobate (inclusiv jucariile); sezut lavabil.
Compact si portabil
Usor de asamblat
Potrivit copiilor peste 6 luni care pot sta singuri in sezut.

Vezi mai multe detalii si cumpara
39 vizualizari Hunedoara, Deva, 01 Iun. '24 (06:30)