Centru pentru seniori Casa Nur - Timis

Centru pentru seniori Casa Nur - Timis

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
Casa Nur este un azil de batrani dedicat persoanelor varstnice cu probleme de autonomie fizica sau psihica, sustinand prin intreaga activitate, toate conditiile de care acestia au nevoie, pentru imbunatatirea calitatii vietii si ingrijire permanenta.
Atmosfera creata in caminul nostru de batrani este cat se poate de asemanatoare cu cea de acasa pentru ca ne dorim sa le oferim beneficiarilor nostri o viata cat mai frumoasa, chiar si in situatia in care cei dragi nu le pot fi alaturi mereu.
Detalii suplimentare
Astfel ne asiguram ca fiecare rezident se simte confortabil, ca are parte de aceleasi conditii ca acasa, dar si ca este mereu in siguranta, cat si parte a unei comunitati unde se poate exprima si socializa.
Casa Nur are o pozitionare privilegiata, departe de zgomotele traficului intens sau ale activitatilor socio-economice in comuna Dumbravita, la iesire din Timisoara. Locatia propune un acces facil pentru vizitatori, avand si 6 locuri de parcare. Probabilitatea de a gasi un loc liber la noi creste deoarece dispunem de 2 locatii a cate 24 de locuri, foarte apropiate una de cealalta.
43 vizualizari Dumbravita, 13 Oct, 10:55