Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iul. '23 (16:05)
...
Ilfov 11 Iul. '23 (15:10)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (16:15)

Anunt inactiv

Centrul de Ingrijire pentru Varstnici Bunul Pastor - Bacau

Centrul de Ingrijire pentru Varstnici Bunul Pastor - Bacau

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Caminul de Batrani Bunul Pastor, este amplasat intr-o locatie frumoasa si o zona linistita, situata la 15 minute de Bacau, in sat Lespezi. Locatia a fost atent aleasa pentru a oferi linistea, atmosfera si decorul necesar recuperarii medicale (fizice si psihice), intr-o zona cu multa verdeata, flori, pomi fructiferi, curte interioara spatioasa unde se pot plimba.

Centrul de rezidenta pentru varstnici Bunul Pastor nu este ceea ce se intelege prin “azil de batrani” sau “camin de batrani” dar vine in intampinarea familiilor care au persoane dragi in situatia in care nu mai sunt independente si au nevoie de insotire si ingrijire permanenta, raspunde tututror asteptarilor si exigentelor persoanelor singure sau cu familie, dornice de socializare, recreere si companie, persoanelor cu Alzheimer, Parkinson sau a altor persoane care necesita ingrijiri speciale.
Caminul de batrani al Asociatiei Bunul Pastor vine in intampinarea familiilor in care exista persoane bolnave sau cu handicap pentru a le ajuta sa isi gaseasca linistea si echilibrul prin asigurarea celor dragi intr-un loc plin de confort, liniste, caldura sufleteasca si servicii medicale de inalta calitate, sub supravegherea permanenta a personalului calificat si implicit 24/24 h.
Prin misiunea sa, Asociatia Bunul Pastor urmareste sa atinga urmatoarele obiective: asigurarea protectiei si ingrijirii persoanelor varstnice; mentinerea relatiilor cu familia de provenienta; acordarea de asistenta paleativa si consiliere spirituala.
Caminul de Batrani Bunul Pastor este locul ideal in care rezidentii nostrii se pot recupera, relaxa si bucura de fiecare clipa.
85 vizualizari Bacau 25 Sep. '22 (12:50)
Anunt inactiv