Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...

Cursuri de perfectionare pentru aplicatiile in informatica de gestiune ("Ciel"): gestiune comerciala, imobilizari, salarii, registru casa, durata 1 zi (1 modul)

Tip curs: de calificare Contabilitate, resurse umane
Bucuresti, 10 Oct, 10:20
...

Club pentru copii in weekend, care se va desfasura in fiecare sambata si duminica destinat copiilor 3-12 ani. Acesta include: ateliere de arta, curs de limba Engleza, activitati de dezvoltare personala,...

Tip curs: limbi straine Limba engleza
Bucuresti, 10 Oct, 10:30

Anunt inactiv

Centrul de Meditatii Capri

Centrul de Meditatii Capri

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine
Descriere
Suntem pregatiti sa iti oferim cursuri si meditatii individuale adaptate capacitatii si nevoilor tale, intr-un mediu prietenos si relaxant, la cele mai mici preturi de pe piata!
Detalii suplimentare
Cursurile nostre se adreseaza atat celor care doresc sa se pregateasca pentru diferite examene (testari nationale, bacalaureat sau admitere la facultate) sau se pregateasca pentru concursuri si olimpiade, cat si celor care doresc sa obtina un atestat de limba straina (engleza, franceza, germana, rusa, japoneza, spaniola etc.).
 
Totodata, suntem pregatiti sa oferim cursuri in Bucuresti si celor ce isi doresc pur si simplu sa-si aprofundeze cunostintele dintr-un anumit domeniu
22 vizualizari 04 Oct, 11:50
Anunt inactiv