Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala Algorithm

Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala Algorithm

Caracteristici
Categorie: Meditatii Romana Engleza Germana Spaniola Matematica Fizica Chimie
Descriere
Principalul demers al echipei noastre este de a acorda sprijin suplimentar elevilor de gimnaziu sau liceu la disciplinele unde intampina dificultati pe parcursul pregatirii scolare sau care fac obiectul unui examen de Evaluare Nationala, Bacalaureat sau admitere in clasa a V-a, examen care la prima vedere poate parea un obstacol greu de depasit.
Detalii suplimentare
Inca de la infiintarea centrului, ne-am axat atat pe consolidarea cunostintelor acumulate de elevi pe parcursul formarii educationale, cat si pe indentificarea hibelor si inlesnirea insusirii elementelor dificile. Astfel, in cadrul centrului, se pot pregati atat elevi care urmeaza sa sustina examenul de Evaluare Nationala sau Bacalaureat, dar si admiterea in clasa a V-a. 
La orice nivel de studiu te-ai afla, indiferent ca esti in gimnaziu sau in liceu, sigur vei gasi rezolvarea problemelor tale scolare in cadrul centrului nostru! Oferim o paleta educationala foarte variata si conceputa pentru orice elev care vrea sa isi depasasca nivelul sau  sa isi aprofundeze cunostintele la oricare dintre discipline, asigurandu-si o formare completa.
14 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23; 15:25