Centrul de meditatii Super

Centrul de meditatii Super

Caracteristici
Categorie: Meditatii Romana Engleza Franceza Matematica Fizica Geografie Istorie Alta materie
Descriere
Meditatii, seriozitate, unicitate, perseverenta, eficienta, rezultate.
Centrul nostru s-a nascut din pasiunea de a lucra cu si pentru copii. Oferim meditatii la toate materiile scolare sub indrumarea unor profesori pasionati cu specializare psihopedagogica. Matematica, informatica, limba romana, limba engleza, limba franceza, fizica, istorie, geografie, biologie.
Detalii suplimentare
Incercam sa ne diversificam in functie de nevoile eleviilor. Suntem un centru care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
Structurarea materiei se face in functie de ritmul de invatare al elevului. Meditatiile se fac tinand cont de programa scolara actualizata.
Sedintele se pot face individual sau in grupe de maxim 5 elevi. Consideram ca invatatul in grupa este un avantaj, se poate dezvolta comunicarea, competitia. Durata sedintei este de 2 ore.
Centrul dispune de 3 sali de curs dotate cu tabla monobloc, tabla inteligenta, videoproiector, laptop-uri si o mini biblioteca. Una dintre sali este laborator de informatica.Fiecare elev are parte de urmatoarele:
Prima sedinta de meditatii consta in evaluarea nivelului de cunostinte;Detinem o platforma de e-learning unde copiii isi gasesc cursurile si temele;Parintii primesc feedback de la profesori prin intermediul platformei;Parintii pot da feedback profesorului prin intermediul platformei;Consiliere in cariera;Se va semna un contract favorabil pentru ambele parti;
1.330 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 10 Oct, 11:00