Centrul de odihna pentru batrani Sf. Arhangheli Mihail si Gavril - Almas

Centrul de odihna pentru batrani Sf. Arhangheli Mihail si Gavril - Almas

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Centrul de ingrijire batrani Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ofera servicii socio-medicale si de ingrijire. Aceste servicii constau in gazduire, acordarea de asistenta medicala si ingrijire, supraveghere permanenta, asigurarea hranei, servicii de socializare si petrecerea timpului liber, consiliere spirituala.
Politica de baza a caminului este starea de bine a beneficiarilor nostri. Acest lucru inseamna demnitate, buna dispozitie curatenie si dreptul de a participa activ la viata caminului.
Scopul nostru este sa asiguram persoanelor in varsta si celor care necesita o atentie sporita din cauza dificultatilor de sanatate o ingrijire completa si conditii corespunzatoare in care pot parcurge restul drumului vietii. Obiectivul principal este furnizarea unor servicii complexe, prin intermediul carora ingrijirea zilnica a beneficiarilor sa fie la nevoile acestora, atat din punct de vedere al confortului, ingrijirii sanatatii fizice, a sanatatii mintale, dar si a terapiei ocupationale.
Si dumneavoastra puteti face parte din familia noastra! Accesati pagina de contact pentru a afla cum puteti lua legatura cu noi. De asemenea vizitati galeria foto pentru un tur virtual al caminului!

64 vizualizari Neamt, Garcina, 11 Iul. '23 (16:20)