Centrul medical Poemedica

Centrul medical Poemedica

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Descriere
Am creat PoeMedica pentru pentru dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti devotati, mereu entuziasti, seriosi si onesti cu pacientii nostri.
Detalii suplimentare
Pentru noi medicina continua sa fie o arta. Punem in slujba sanatatii dumneavoastra toata stiinta medicala acumulata de fiecare dintre noi la cursuri si specializari permanente.
Va stam la dispozitie pentru a va asigura informatiile medicale de care aveti nevoie si pentru a creste calitatea vietii dumneavoastra. Rezultatele muncii si dedicarii noastre se recunosc in adresabilitatea mereu in crestere a centrului medical, de-a lungul celor 15 ani de cand existam si in aprecierile pe care dumneavoastra ni le faceti.

Centrul medical PoeMedica va ofera servicii medicale de inalta calitate, gratie echipei de medici specialisti si a aparaturii performante. Situat in mijlocul unui cartier dens populat, centrul medical PoeMedica este alegerea evidenta pentru locuitorii zonei de sud vest a capitalei care sunt in cautarea de servicii medicale de calitate in specialitatile obstetrica – ginecologie, recuperare medicala, ecografie , sau servicii de laborator. Ne recomanda experienta indelungata a specialistilor, formatia didactica a multora dintre ei , medicii tineri, bine pregatiti si dornici de afirmare dar si aparatura moderna, performanta. Gasiti AICI lista serviciilor medicale din cadrul centrului nostru.
6 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Iul 23; 15:40