Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Centrul rezidential Sophia

Centrul rezidential Sophia.

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Centrul pentru varstnici Sophia (Bacau) - ingrijire de cea mai inalta calitate. Cu o experienta cumulata de peste 30 de ani in ingrijirea persoanelor varstnice cu diferite dizabilitati, 0755090465;
Detalii suplimentare
Centrul pentru varstnici SOPHIA (Bacau) - ingrijire de cea mai inalta calitate! Cu o experienta cumulata de peste 30 de ani in ingrijirea persoanelor varstnice cu diferite dizabilitati atat in Romania cat si peste hotare, centrul ofera o gama variata de servicii de ingrijire personala, cat si servicii esentiale de sprijin pentru persoane cu dificultate de a indeplini anumite sarcini singure.
Misiunea noastra este sa oferim servicii care protejeaza si promoveaza sanatatea, bunastarea si calitatea vietii persoanelor rezidente in centrul nostru.

Credem in tratarea fiecarei persoane in mod individual si, concentrandu-ne pe nevoile individuale ale fiecarui rezident, ne propunem sa ajutam sa se bucure de un standard de viata cat mai inalt.

VIZITE LA DOMICILIU PE RAZA JUDETULUI BACAU! Pentru detalii va stam la dispozitie atat telefonic cat si e-mail.
Detalii cazare si dotari:
Centrul are o capacitate totala de cazare de 30 de locuri. Camere de 1,2,3 sau 4 persoane, avand ca dotari televizor si internet. Exista cate o baie la fiecare nivel. Spatiul comun este o incapere de 40 mp utilata cu toate mijloacele audio-video, canapele, fotolii, flori, biblioteca.

Servirea mesei:

- Masa: 3 mese principale si 2 gustari
- bucatarie proprie, modern utilata, ce respecta standardele igienico-sanitare
- loc de servit masa, tip restaurant, dotat cu mobilier si vesela de buna calitate, TV.

- Meniul este prestabilit in functie de patologia fiecarui rezident, la indicatia medicului si nutritionistului.

- Pentru persoanele cu restrictii alimentare meniul este diferentiat si adaptat.

Viata sociala:

Activitatile in care se pot implica rezidentii sunt dansul, cititul, jocurile (sah, table), urmarirea programelor tv, muzica, plimbari libere in are curat. Familia poate participa la activitatile interne sau ii poate scoate pentru cateva ore pe zi pentru activitati in afara centrului. De sarbatori si la aniversari se organizeaza mese festive cu familia sau pot merge la familie.

Programul unei zile:

Exista repere orare pentru toaleta de dimineata si seara, pentru baie si pentru mese. In rest programul este liber.

Sanatate si ingrijire:

Echipa medicala consta intr-un medic, asistenta si infirmiere (calificati si specializati pentru ingrijirea batranilor cu nevoi speciale). Medicul este disponibil non-stop telefonic, face 4 vizite obligatorii pe luna in centru si ori de cate ori este nevoie. In centru se realizeaza toate tratamentele recomandate de medic. Pentru analizele medicale recoltarea se face in centru si probele se trimit la laborator. Centrul colaboreaza cu un psiholog care ofera programe de terapie sau consiliere psihologica la cerere. Pentru cei care au nevoie se ofera gimnastica medicala, masaj terapeutic, reflexoterapie si kinetoterapie, servicii care se platesc suplimentar.

Conditii de acceptare:

Sunt acceptate persoane diagnosticate cu Dementa, Alzheimer, Parkinson si altele. In cazul in care nu mai sunt locuri disponibile, exista o lista de asteptare. Cei care doresc un loc in centru sunt rugati sa sune la numarul de telefon de contact.


Detalii tarife:

Pretul pentru o luna de persoana variaza intre 2.800 si 3.500 lei/luna. Tarifele sunt diferentiate in functie de varsta, starea de sanatate a rezidentului, nevoia de ingrijire si asistenta medicala si de conditiile solicitate de catre acesta.


Program vizite:Zilnic intre 9.00 si 19.00

Utilitati / avantaje:

Personal medicalPsiholog///Curte mare cu foisor///TV in camera///Aer conditionat///Wi-Fi///Salon de socializare///Salon TV

CENTRUL REZIDENTIAL SOPHIA
0755 090465
MIHAELA.CENTRULSOPHIA@GMAIL.COM
STRADA FRUNZEI 27 BACAU
2 vizualizari Bacau, Bacau, 12 Aug 23 16:10
Anunt inactiv