Ceremonii la Superlativ - Organizare evenimente

Ceremonii la Superlativ - Organizare evenimente

Caracteristici
Agentii full service
Descriere
"Ceremonii La Superlativ" iti pune la dispozitie servicii complete pentru organizarea evenimentelor private - nunti, botezuri, logodne, petrecerea burlacilor, petreceri tematice, aniversari, onomastice, petreceri pentru copii, precum si evenimente corporate - intalniri de afaceri, lansari de produse, inaugurari de sedii, concerte, baluri de caritate si multe altele.
Detalii suplimentare
Ceremonii La Superlativ" ofera servicii si consultanta pentru orice tip de petrecere doriti ( indoor / outdoor): petreceri corporate, team-builing-uri, conferinte, congrese, cocktail-uri, lansari / aniversari firme, gale, sampling-uri, petreceri / decoratiuni de Craciun, Paste, Valentine Day, Revelion, petreceri cu tematica sau pentru copii, petreceri private: nunti, botezuri, aniversari, onomastice.

Oferim si rezervam locatia potrivita tipului de petrecere dorit, pentru orice numar de invitati. Catering, inchiriere mese / scaune, decoratiuni de sala, aranjamente florale sau baloane inscriptionate, fotografi sau cameramani, echipamente performante pentru videoproiectie, traduceri simultane, DJ si sonorizari ample, hostesse, scena si sisteme de iluminat, corturi , efecte pirotehnice, transport. Intr-un cuvant: TOTUL pentru ca petrecerea Dumneavoastra sa fie o petrecere "la superlativ".
23 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul 23; 15:00