Cezar Music Band - Formatie nunta

Cezar Music Band - Formatie nunta

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Cezar Music Band este un concept nou format dintr-o echipa tanara, plina de entuziasm, cu spirit volitiv. Suntem o formatie pentru nunta ta, botezul vostru, aniversare, petreceri private, petreceri firma, party corporate. Sunteti la un apel distanta de noi, iar noi vom onora prin muzica si entertainment solicitarea dumneavoastra. Nu uitati, muzica este un factor principal si important pentru orice eveniment.
Detalii suplimentare
Servicii:
Candy bar spectaculos pentru evenimentul tau (nunta, botez, sau eveniment privat).
Dj Cappy activeaza pe piata evenimentelor de 14 ani de zile avand experienta in spate atat de club in primi ani, dar si de evenimente in cea mai mare perioada a timpului. Ma caracterizeaza aproape toate genurile de muzica incepand cu jazz-ul, muzica pop, rock, funky, hip-hop, dance, latino.DJ Krilo este un Dj focusat pe dorintele mirilor si ale invitatiilor. Scopul lui este acela de a umple ringul de dans si a creea o atmosfera cat mai distractiva.
Fum greu: Cezar Music Band va ofera pachetul fum greu pentru a crea un moment de neuitat evenimentului dumneavoastra. Pachetul include deasemenea si gheata carbonica.
Lumini.
492 vizite 16 Oct, 15:00