Constantin Senior Resort din Slanic Moldova

Constantin Senior Resort din Slanic Moldova

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
este un camin de persoane varstnice in jud. Bacau si se doreste a fi un spatiu placut si confortabil, dedicat persoanelor varstnice autonome, persoanelor care au nevoie de asistenta medicala sau vor sa se relaxeze.
Detalii suplimentare
Situat in statiunea Slanic Moldova la poalele padurii, Caminul dispune de o curte foarte generoasa si de un spatiul exterior imens de petrecere a timpului liber insumate la 20.000 mp. Dorinta noastra este sa fim o comunitate in care fiecare varstnic sa se simta in siguranta si sa se poata bucura de zile de calitate. Cel mai important lucru pentru noi este sa familiarizam membrii comunitatii cu personalul care ii ingrijeste si cu ceilalti rezidenti, pentru a se putea bucura de un stil de viata cat mai indepedent si activ, tratati fiind cu respect si demnitate.
Pentru ca resortul nostru nu este foarte mare, comunitatea Constantin Senior Resort este o comunitate restransa, dar atent aleasa. De asemenea, am ales cu foarte mare grija infirmierele si asistentele care interactioneaza cu rezidentii nostri, pentru ca relatiile dintre ei sa fie relatii de incredere si sustinere.
Supraveghere medicala continua, 24 din 24, medic generalist, asistente, infirmiere, kinetoterapeuti-maseuri, o intreaga echipa in sprijinul Dumneavoastra.
Camere spatioase cu bai proprii, echipate in regim hotelier de 4 stele cu 1 sau 2 paturi, dotate cu butoane de panica, tv plasm, balcon sau posibilitatea de a servi masa in camera.
Bucatari priceputi care organizeaza 3 mese pe zi, 2 gustari si ceaiul medicinal de la ora 17.00 si care pot fi servite in restaurant, in camera sau pe terasa in aer liber deasupra paraului, care trece prin curtea exterioara.
Personal amabil care va insoteste la curtea de pasari, gradina cu legume, terenul de sport, terasa in aer liber, plimbarile prin parc sau la Salina de la Targul Ocna.
Cazarea poate fi facuta pentru perioade de 1 luna, 2 luni sau mai multe luni.
Va asteptam sa ne vizitati!
2.039 vizualizari Bacau, Slănic-Moldova, 11 Jul, 15:40