Comercializare, montaj aer conditionat

1 / 4

Comercializare, montaj aer conditionat.

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Izolatii Instalatori
Descriere
Firma se ocupa atat cu comercializarea si instalarea sistemelor de aer conditionat, cat si cu verificarea, mentenanta si service-ul acestora in perioada post-garantie;
Detalii suplimentare
Sun Power Clima Comercializare, montaj aer conditionat

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostrii servicii de inalta calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapida, montajul de calitate si nu in ultimul rand – cele mai bune preturi!
Personalul care efectueaza operatiuniile de montaj, service si garantie este calificat in acest sens si are experienta de peste 7 ani in acest domeniu si este pregatit sa raspunda nevoilor si cerintelor cele mai exigente.
Regasiti la noi o gama variata de instalatii de aer conditionat, pompe de caldura la preturi speciale.
Oferim servicii de verificare, curatare si igienizare si ne asiguram ca echipamentul tau sa functioneze in conditii optime.
Va asteptam in showroom-ul nostru din Splaiul Unirii, nr 459 A, stand 82-83, sector 3, Bucuresti pentru a vedea o parte din produsele comercializate si a pentru a beneficia de ajutor si indrumare in alegerea echipamentului potrivit nevoilor tale.
22 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 18 Mai; 15:40