CVM Engineering - Consultanta si proiectare

CVM Engineering - Consultanta si proiectare

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Arhitectura, design Constructii case Constructii industriale
Descriere
Servicii de consultanta, proiectare si executie in constructii!
Societate comerciala infiintata in 2008, cu capital privat romanesc 100%, avem o experienta de peste 12 ani in domeniul constructiilor si instalatiilor, furnizand de-al lungul timpului servicii de project management, consultanta, proiectare, executie, diriginte de santier si responsabil tehnic cu executia.

Proiectele noastre au acoperit multiple segmente din domeniul constructiilor din Romania: office, retail, industrial, logistic, comercial, domeniu public si sanitar.
In functie de serviciile solicitate, ne ajutam clientii pe tot parcursul desfasurarii contractului prin experienta noastra si a specialistilor nostri, asigurandu-ne ca legislatia, proiectele si contractele sunt implementate la cel mai inalt standard de calitate, in termenele stabilite de comun acord.
Ne propunem prin fiecare proiect sa ridicam standardele de calitate in domeniul constructiilor si sa ne ajutam clientii sa-si atinga obiectivele, dar si sa creionam un viitor mai bun pentru noi dar si pentru ceea ce ne inconjoara.
30 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul. '23 (16:20)