Derenovat.ro – specialisti in renovari

Derenovat.ro – specialisti in renovari

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Arhitectura, design Constructii case Faianta si gresie Izolatii Parchet Rigips Tencuieli si sape Zidarie Zugraveli Confectii metalice Demolari Feronerie, lacatuserie Tapet, lambriuri Electricieni Instalatori Constructii industriale Piscine Profile decorative Placari, piatra naturala Automatizari Instalatii gaze Altele
Descriere
Firma noastra de constructii acopera o plaja larga de servicii, efectuand lucrari de montaj rigips, instalatii electrice, instalatii sanitare si termice, montare parchet si usi;

montare gresie si faianta, montare marmura si piatra naturala, placat trepte cu marmura, placat trepte cu gresie, montaj travertin, glafuri marmura, glafuri granit

Daca aveti nevoie de renovare apartament 2 camere, renovare apartament 3 camere sau renovare apartament cu mai multe camere, suntem echipa potrivita pentru a ne ocupa de toate etapele ce trebuie parcurse in timpul unui proiect de acest fel.
Firma noastra de constructii acopera o plaja larga de servicii, efectuand lucrari de montaj rigips, instalatii electrice, instalatii sanitare si termice, montare parchet si usi, montare gresie si faianta, montare marmura si piatra naturala, placat trepte cu marmura, placat trepte cu gresie, montaj travertin, glafuri marmura, glafuri granit etc.
Astfel, ne aflam in situatia fericita de a putea pune la dispozitie servicii complete de renovare, acoperind de la A la Z etapele unui asemenea proiect. Datorita acestei caracteristici, rezolvam in timp scurt si pentru o plata corecta nevoile uzuale din timpul renovarii, dar si situatiile neprevazute ce pot aparea.
De aceea, daca tocmai ati cumparat un apartament si vreti sa il transformati in casa din visurile dumneavoastra ori daca simtiti ca apartamentul in care locuiti are nevoie de o transpunere in actualitate, atat ca utilitati (electric, sanitar, incalzire etc.), cat si ca design, va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii de renovare la preturi avantajoase si corecte.
Atunci cand vorbim despre renovari case, putem avea de-a face atat cu renovari interioare, cat si cu renovari exterioare. Firma noastra se poate ocupa integral de renovarea casei dumneavoastra, de la prima pana la ultima etapa, predand casa la cheie, cu minim de disconfort din partea dumneavoastra.

Daca este bine facuta, renovarea casei dumneavoastra va va ajuta sa treceti peste sezoane ploioase si de iarna fara emotii si chiar cu economii la costurile de incalzire, in cazul in care optati si pentru izolare termica. Pentru aceasta, serviciile noastre de renovari case si renovari interioare vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, la preturi competitive.
In cazul unei case, dar mai ales in cazul unei case vechi, renovarea implica un nivel ridicat de complexitate, insa experienta si maiestria meseriasilor nostri se vor dovedi atribute hotaratoare in succesul unui astfel de proiect.
Va invitam sa vizitati pagina de Contact pentru a lua legatura cu noi si pentru a afla informatii despre pret renovare apartament 2 camere, pret renovare apartament 3 camere sau despre ceea ce putem face pentru dumneavoastra.
66 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 10 Iun. '24 (09:48)