Diriginte de santier

Diriginte de santier,

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Descriere
de ce aveti nevoie de diriginte de santier?
Incepand cu 31 august 2015, este obligatorie angajarea unui diriginte de santier pentru orice lucrare de constructie, renovare, consolidare etc. (Legea nr. 177/2015 pentru modificarea si completarea Legii nr. 10/1995 privind calitatea in constructii) In plus, dirigintele de santier este specialistul dumneavoastra in constructii, acesta va verifica pentru dumneavoastra toate lucrarile efectuate si va reprezinta in fata autoritarilor (Inspectori ISC, inspectori Disciplina in Constructii, etc). Dora Consult Constructii am prestat servicii de dirigentie pentru urmatoarele obiective: 4 cartiere de case In Voluntari, Domnesti, Bucuresti si Corbeanca, 12 blocuri S+P+2E+3R in Bucuresti si jud. Ilfov, 8 blocuri S+P+4E+5Er in Bucuresti i 2 blocuri S+P+10E, in Bucuresti, 2 hale industriale metalice de 2.000 mp in Afumati. Anexa Spital Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu, etc,

Experienta mea ca diriginte de santier a inceput in anul 2007, cand am sustinut examenul de autorizare la Inspectoratul de Stat in Constructii ca diriginte de santier Categoria de importanta D. Am coordonat cateva case ca diriginte de santier insa mi am dorit ceva mai mult .
In anul 2010 m am autorizat ca diriginte de santier Categoria de importanta B, iar din 2010 pana in prezent prin firma DORA CONSULT CONSTRUCTII am prestat servicii de dirigentie pentru urmatoarele obiective:

# 4 cartiere de case In Voluntari , Domnesti,Bucuresti si Corbeanca
# 12 blocuri S+P+2E+3R in Bucuresti si Jud Ilfov,
# 8 blocuri S+P+4E+5Er in Bucuresti i
# 2 blocuri S+P+10E, in Bucuresti,
# 2 hale industriale metalice de 2000 mp in Afumati
# Anexa Spital Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu, etc,

De ce aveti nevoie de diriginte de santier?
Incepand cu 31 august 2015, este obligatorie angajarea unui diriginte de santier pentru orice lucrare de constructie, renovare, consolidare etc. (Legea nr. 177/2015 pentru modificarea si completarea Legii nr. 10/1995 privind calitatea in constructii) In plus, dirigintele de santier este specialistul dumneavoastra in constructii, acesta va verifica pentru dumneavoastra toate lucrarile efectuate si va reprezinta in fata autoritarilor (Inspectori ISC, inspectori Disciplina in Constructii, etc).
24 vizualizari Bucuresti 11 Iul. '23 (14:40)