Hidro Team Construct

1 / 4

Hidro Team Construct

Caracteristici
Categorie Acoperisuri, tamplarie Tip Acoperisuri
Descriere
oferim servicii de calitate datorita experientei dobandite Specializata in executia lucrarilor de Hidroizolatii termohidro profesionale Sistemele de termo-hidroizolatii oferite http://hidro-team.ro/
Detalii suplimentare
Hidroizolatii termohidro profesionale
Experienta noastra in domeniul hidroizolatiilor a inceput din anul 1998, de atunci pana in prezent am dobandit o vasta experienta in domeniu si am executat diverse siteme de hidroizolatii care cu trecerea anilor si-au dovedit eficacitatea.

Oferim clientilor servicii de calitate corespunzatoare standardelor impuse pentru a executa cu eficienta acest tip de lucrari. HIDRO TEAM CONSTRUCT executa hidroizolatii cu materiale de inalta calitate.

Datorita experientei vaste dobandite in toata aceasta perioada de peste 24 de ani, am ajuns sa putem verifica care tip de sistem este cel mai durabil pentru a putea obtine un sistem de hidroizolatie durabil

Sistemul optim pentru lucrari este ales in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, toate acestea pentru obtinerea garantiei si calitatii de lunga durata. La baza realizarii proiectelor stau profesionalismul, calitatea si seriozitatea de care dam dovada, denotand ca fiecare proiect in parte este foarte imporatant pentru HDIRO TEAM CONSTRUCT.

Sistemele de termo-hidroizolatii oferite de compania noastra au o garantie cuprinsa intre 10 si 30 de ani


CONTACTEAZA-NE
Locatie
Strada Alunisului, Nr. 162
Bucuresti, 040747

0740 075 174

hidroteam.construct@gmail.com
Luni - Vineri: 09:00 - 6:00
1.522 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:40