Igiena Serv, colectare deseuri periculoase

Igiena Serv, colectare deseuri periculoase,

Caracteristici
Categorie Curatenie
Descriere
colectare deseuri periculoase, medicamente expirate. Servicii autorizate, prezenta nationala in fiecare zona a Romaniei
Detalii suplimentare
Compania Igiena Serv este furnizor de servicii in domeniul managementului deseurilor periculoase fiiind autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu) si Ministerul Sanatatii sa colecteze si sa transporte deseuri in toata Romania.
Oferim contracte de colaborare si transport a deseurilor ambalate si a obiectelor ascutite provenite din activitatea cabinetelor medicale,veterinare din Romania, dar si deseuri farmaceutice si asiguram intreg procesul de eliminare finala a acestora conform legislatiei in vigoare.

Totodata colectam, transportam, reciclam sau eliminam deseuri provenite din toate domeniile, cum ar fi: deseuri chimice, deseuri auto, deseuri tipografice, deseuri din lemn sau carton, deseuri de vopseluri etc.
Unul dintre cele mai accesate servicii la nivel industrial este cel de curatare hota, datorita dorintei de a diminua riscurile aferente incediilor plus depunerii grasimilor ce afecteaza buna functionare a hotei.
Igiena Serv va pune la dispozitie o gama larga de servicii destinate atat mediului casnic, cat si mediului industrial, la standarde europene, avand personal calificat si fiind autorizata in acest domeniu.
Operatiunea de servicii curatare hote consta in masuri de mentenanta ce trebuie intreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi in scopul evitarii producerii unor incendii de proportii in urma carora pot rezulta pierderi materiale, dar si umane.
Fiind o societate autorizata, oferim contracte de colaborare cu interventii conform legiilor in vigoare, cat si unice interventii, atat pentru persoane juridice cat si fizice.
47 vizualizari Bucuresti ieri; 16:35
Video