Inchiriez utilaje constructii

Inchiriez utilaje constructii

Caracteristici
Categorie Diverse
Descriere
Activam in domeniul constructii civile si industriale, stand la dispozitia clientilor cu o gama variata de servicii aferente acestui domeniu.
Oferim o gama completa de inchiriere, de la camioane, camioane cu macara, abroll-kippere, remorci agabaritice, stivuitoare , incarcatoare telescopice, excavatoare, buldoexcavatoare, pentru lucrari de constructii, transport, manipulare marfa, incarcare – descarcare si montaj. De asemenea, asiguram transport pe trailer, transport agabaritic, transport utilaje de constructii, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale, transport confectii si structuri metalice, tractari, instalatii, silozuri, grinzi, etc.
Detalii suplimentare
Societatea noastra activeaza in domeniul constructii civile si industriale, stand la dispozitia clientilor cu o gama variata de servicii aferente acestui domeniu: inchirieri utilaje, transport agabaritic si tractari, asfaltari, demolari industriale, confectii metalice, defrisari si pregatire teren pentru constructie.
Scopul nostru este de a satisfice nevoile dumneavostra cu echipamentul potrivit la pretul potrivit.

Echipamentele noastre sunt bine intretinute, preturile noastre sunt competitive, iar zona noastra de servicii se intinde pe intreg teritoriul tarii. Indiferent de zona unde va aflati va putem satisface cererea de inchiriere de echipamente in toata tara.
Ne propunem sa fim pentru clientii nostri un partener de incredere oferind calitate si profesionalism. Colaborarea si contractele firmei au facut ca orice cerinta a consumatorului final sa fie satisfacuta in parametrii ceruti de acestia.

Strategia noastra pe termen lung este dezvoltarea portofoliului de clienti, si de a deveni un partener valoros si de incredere. Pentru oferte complete de servicii si oferte personalizate, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730.023.999
20 vizualizari Ilfov, Mogosoaia, ieri; 15:40