Servicii de Curatenie Bucuresti

Servicii de Curatenie Bucuresti

Caracteristici
Categorie Curatenie
Descriere
Oferim servicii de curatenie in Bucuresti pentru persoane juridice si fizice. Servicii de curatenie in sedii de birouri pe baza de abonament. Curatenie profesionala la birou.
Detalii suplimentare
Curatat canapele la domiciliu cu ajutorul firmelor care se ocupa de aceste servicii profesionale de curatat si spalat canapele si fotolii in Bucuresti sau in alte localitati.Curatare canapele cu ajutorul aburilor si al detergentilor care au o putere mare de indepartare a petelor.Spalat canapele acasa la domiciliu.Oferim si servicii de curatat scaune de birou din material textil sau din alte materiale piele sau stofa.
Servicii de curatat scaune de birou in Bucuresti si in alte localitati.Curatat si spalat fotolii si coltare,spalat saltea relaxa de pat.Oferim servicii de curatat canapele,curatat scaune de birou,curatat,fotolii,spalat coltar si spalare saltele de pat,Curatam canapele la domiciliu pe loc acasa ne deplasam atat in Bucuresti dar si in alte localitati.
Curatare canapele la domiciliu cu abur sau cu injectie extractie un procedeu eficient si foarte des intalnit la firmele de curatat canapele.Firma noastra de curatat canapele,curatat si spalat scaune,curatat fotolii curatat saltele de pat are prioritatea curatarii canapelelor numai cu detergenti profesionali care au puterea de a indeparta murdaria din materialele textile piele,stofe.
Aspiratoarele pe care le folosim toate sunt profesionale si au o putere de aspirare de pana la 3600 de wati reali,curatare cu abur sau cu apa calda la 90 de grade.Curatare si spalare canapele,curatat scaune de restaurant si curatat scaune de birou spalat canapele si spalare fotolii numai cu programare cu cel putin 3 zile inainte de efectuarea operatiunii.
Curatat canapele de 3 locuri dar si in curatat coltar de 8 locuri.Din anul 2007 si pana in prezent am facut eforturi pentru a ramane in top curatat canapele.Clatirea materialului pana acesta nu va mai prezenta urme de murdarie se va efectua cu apa curata.Curatarea canapelelor vor avea ca timp de uscare pe timp de vara aproximativ 2 ore de la procedeul de spalare si curatare a canapelei.Pe timp de iarna acest lucru va fi posibil daca in, incapere va fi o temperatura ridicata iar curentii de aer sa isi faca si ei treaba.


CuratenieAsa

Serviciile de curatat canapele la domiciliu sunt impecabile.
Servicii de curatat canapele la domiciliu cu produse profesionale.
Firma noastra de curatat ,spalat scaune textile are polita de asig.
Curatare canapele in apartamente cu echipa de interventie.
Spalat canapea cu aspiratorul injectie/extractie, semiumed.
Servicii de curatat canapele,scaune,fotolii textile si saltele de pat.
Curatat coltar textil/piele mamut preturi negociabile
Curatat coltar mamut perne detasabile preturi negociabile
Curatat coltar textil/piele 5 locuri preturi de la 300 lei
Curatat canapea 3 locuri textila/piele preturi de la 250 lei
Curatat canapea textila/piele 2 locuri preturi de la 250lei
Curatat fotoliu textil/piele la domiciliu preturi de la 50 lei
Curatat Canapele
Curatam canapele la domiciliu in Bucuresti si in alte localitati.Curatat scaune de birou cu aspiratorul si detergenti activi.Suntem firma care spala si curata canapele la birou acasa.Spalam si igienizam coltare si saltele la domiciliu.Avem cele mai bune preturi la spalat canapele in Bucuresti pentru cei care au restaurante cluburi,magazine de prezentare.
Comanda minima la curatat canapele si coltare preturi de la 250 lei
Compania detine polita de asigurare ,Cu noi sunteti in siguranta
Preturile pentru servicii de curatare spalare canapele,scaune au tva
Despre operatiuni curatare canapele nu ezitati sa ne contactati


Bucuresti / Romania
0728 279 994 - 0761 363 064
office@curatenieok.com
https://www.curatenieok.com
Luni - Vineri - 06:00-18:00


https://curatenieok.com
3.271 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 21 Sep, 11:40
Video