Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 16:20
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:20
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:10

Anunt inactiv

Contabilitate, cenzorat, expertize contab-fisc.RU

1 / 1 ...

Contabilitate, cenzorat, expertize contab-fisc.RU

Caracteristici
Categorie Contabili Consultanta fiscala Evidenta contabila Resurse umane Servicii salarizare
Descriere
Bucuresti-Ilfov, echipa calificata si cu experienta. Servicii oferite: contabilitate, resurse umane, taxe si impozite, cenzorat, expertize judiciare contabile si fiscale, consultanta fonduri europene. Oferta speciala pentru activitatile de taximetrie, Uber, Bolt, Autonet etc. tarif fix lunar 60 lei.
Detalii suplimentare
EXPERTI FISCALI - Suntem o echipa de contabili complet calificati si consultanti fiscali cu experienta, cu mai mult de un deceniu de experienta, pentru a ajuta la sustinerea cerintelor companiei dvs. Avem abilitati si cunostinte ample in toate domeniile de contabilitate, fiscalitate, planificare fiscala si economie. Suntem echipa care intelege ceea ce te conduce cat si pasiunea ta.

SERVICII EXCELENTE PENTRU CLIENTII NOSTRI - Gestionarea clientilor nostri este prioritara si echipa noastra de contabili calificati va face tot ce le sta in putinta pentru a va sustine cerintele financiare si fiscale. Expertiza noastra inseamna ca putem completa toate declaratiile fiscale pentru dvs., puteti lua legatura cu biroul fiscal cu privire la orice intrebari si puteti contribui la minimizarea nivelului impozitului platit de compania dvs. ori de cate ori este posibil.

DEDICARE PROFESIONALA SI VALORI ETICE - Toate activitatile noastre se desfasoara cu un inalt grad de dedicare si respectare a tuturor reglementarilor etice si a politicilor necesare pentru a asigura un serviciu neintrerupt tuturor clientilor nostri.
489 vizualizari Bucuresti 03 Oct 23 13:30
Anunt inactiv