Cool Kids - Salon dedicat copiilor

Cool Kids - Salon dedicat copiilor

Caracteristici
Coafura Frizerie
Descriere
Acest concept a luat nastere din dorinta de a oferi in primul rand celor mici dar, nu numai, o tunsoare cu personalitate exact asa cum ii reprezinta!
Am plecat de la propria experienta, in care ne doream un loc unde copilul nostru sa primeasca o tunsoare moderna, cu stil, care sa il reprezinte in totalitate si care sa ii completeze stilul vestimentar si personalitatea, dar care sa faca din acest proces unul placut pentru el, unde sa se simta in largul lui.
Detalii suplimentare
Astfel am dezvoltat salonul Cool Kids, un loc primitor cu diferite tematici, jucarii, personal vesel si cu masinute care sa ii poarte printr-o aventura in procesul de schimbare a look-ului si unde vor primi statutul de “Cool Kids”.
Este un loc dedicat copiilor de toate varstele, chiar si bebelusilor, unde tunsul nu mai este un chin nici pentru copii si nici pentru parinti, deoarece vom avea grija ca fiecare copil sa isi doreasca sa revina cu placere la fel ca intr-un loc de joaca.
Am pregatit si pentru parinti un loc de asteptare, iar pentru mamicile care doresc sa se relaxeze in timpul in care copiii lor sunt aranjati, pot beneficia si ele la randul lor, de o tunsoare sau o coafura.
874 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Oct, 15:01