Cresa ursilor panda (21158)

100 RON

Cresa ursilor panda (21158)

100 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Lego Nou
Descriere
Cunosti vreun jucator sau jucatoare de Minecraft care isi doreste foarte mult sa petreaca timp cu ursuletii panda pe care ii intalneste in joc? Ei, bine, acum pot sa o faca oricand! Noul set LEGO Minecraft Cresa Ursilor Panda 21158 este cel care iti aduce adorabilii ursi in lumea reala.

Copiii cu varste de la 7 ani in sus isi pot continua aventurile Minecraft online in lumea fizica. Poti sa ingrijesti si sa te joci cu puiul de panda, poti pregati cresa si patul de pe acoperis unde doarme puiul jucaus si poti pregati de mancare pentru toata lumea. Ai bambus din belsug pentru ursi iar Alex tocmai a sosit cu un tort de jucarie delicios!

Cele mai dragalase animale din Minecraft de pana acum! Mama si puiul de urs panda au capete articulate si pot fi pusi in picioare sau stand jos. Un ocelot este inclus, bambusul creste peste tot iar Alex a venit in vizita cu un tort.
Construieste si interactioneaza cu propriul tau univers Minecraft. Patutul este pregatit la etaj pentru puii obositi de la atata joaca, iar Alex e echipata cu un tarnacop de diamant in caz ca vrei sa cauti aur!
Un cadou minunat pentru Craciun, o zi de nastere sau oricare alta zi speciala pentru baietii si fetele de 7 ani sau mai mult vor adora sa construiasca, sa se joace, sa rearanjeze si sa se joace din nou cu acest set LEGO Minecraft versatil.
Setul construit masoara peste 9 cm inaltime, 19 cm lungime si 8 cm latime.
Acest set de joaca imbunatateste dexteritatea, creativitatea si abilitatile de rezolvare a problemelor.
Vezi mai multe detalii si cumpara
19 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 07 Mai; 10:45