Cvartetul Arpeggione - muzica deosebita pentru un eveniment special

Cvartetul Arpeggione - muzica deosebita pentru un eveniment special

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Cvartetul Arpeggione este cel mai renumit cvartet de muzica de divertisment, muzica clasica, muzica de ambianta, muzica nunta si cafe-concert. 
Cvartetul Arpeggione a sustinut peste 1000 de recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, cocktailuri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansari de produse, inaugurari, conferinte, targuri, expozitii, decernari de premii, simpozioane etc.
Detalii suplimentare
Succesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe langa profesionalism si o prezenta artistica deosebita. Fie ce este vorba de un moment special in viata ta, sau a companiei tale, o ambianta muzicala bine aleasa va da un plus de noblete si va contribui la reusita acestuia. Lucrari ale unor compozitori clasici precum Vivaldi, Mozart sau Strauss dar si prelucrari ale unor piese celebre din muzica usoara contemporana vor destinde atmosfera conferind totodata acea nota de intimitate specifica evenimentelor de neuitat.
Infiintat in anul 2001, Cvartetul Arpeggione este format din patru tinere absolvente ale Universitatii de Muzica, Cvartetul Arpeggione si doreste sa ofere o noua infatisare moderna, conceptului clasic de cvartet de coarde.
Cvartetul Arpeggione se distinge prin abordarea unui repertoriu foarte vast si divers, de la muzica clasica, muzica ambientala, de divertisment, valsuri, tangouri, muzica de film, Ever-Greens, Pop-Rock, folclor stilizat romanesc si international, la muzica jazz sau cafe-concert.
15 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23; 14:40