Dansul mirilor - Lectii private cu Dan si Bianca, Bucuresti

1 / 1 ...

Dansul mirilor - Lectii private cu Dan si Bianca, Bucuresti

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
LECTII PRIVATE PENTRU DANSUL DE NUNTA
Alaturi de noi veti avea ocazia sa va pregatiti dansul de nunta cu instructori profesionisti de cel mai inalt nivel.Lectiile private sunt cea mai buna metoda de a pregati o coregrafie personalizata in functie de gusturile si nivelul vostru in materie de dans. Puteti pregati un vals clasic sau o coregrafie surpriza la care va pot insoti nasii, cavalerii si domnisoarele de onoare.

Prima sedinta este una de acomodare si de consultanta. Veti stabili melodia, stilul de dans si veti invata primii pasi pe ritmul ales, pentru a va descoperi nivelul de pregatire. Incepand cu a doua sedinta se vor aseza pasii pe muzica si se va trece la compunerea coregrafiei.
O lectie dureaza 60 de minute si costa 150 RON. Pentru cuplurile care isi doresc un dans de nunta deosebit, care necesita mai multe ore de pregatire, avem urmatoarele pachete:
5 ore la pretul de 700 RON
8 ore la pretul de 960 RON
LOCATIIPregatirea unei nunti consuma mult timp si energie. De aceea incercam sa va oferim un program de lectii cat mai flexibil, intr-o sala moderna din cartierul Floreasca, Bucuresti.
CONSULTANTAAlegerea melodieiDansul de nunta trebuie sa fie un moment unic, iar melodia aleasa va pune in evidenta personalitatea voastra. Poate fi vorba despre un vals clasic, un blues emotionant sau o balada rock, insa cel mai important pentru ca dansul sa iasa perfect este ca melodia aleasa sa aiba un ritm clar.
Stilul de dans potrivit pentru voiIn timp ce alegeti melodia care va inspira cel mai mult, ne hotaram si ce dans vi se potriveste cel mai bine. Majoritatea cuplurilor aleg valsul vienez pentru deschiderea nuntii, insa puteti pregati un tango sau un mambo ca in Dirty Dancing, cha cha, slow fox, rock ori jive.
Daca aveti timp, puteti opta pentru un dans surpriza pe un colaj de melodii care ii va uimi pe invitati cu ritmuri de hip-hop, bollywood, salsa sau ce va trece voua prin minte. Ideea este sa realizati un moment original, de care prietenii vostri isi vor aminti cu drag.
37 vizualizari Bucuresti 11 Iul. '23 (15:25)