Echo Kids - Cursuri de limbi straine, Bucuresti

Echo Kids - Cursuri de limbi straine, Bucuresti

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine Limba engleza Limba franceza Limba germana Limba italiana Limba japoneza Limba spaniola
Descriere
Echo Kids este o initiativa a Centrului de Limbi Straine Echo, cu scopul precis de a preda cat mai multe limbi straine copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani.
Detalii suplimentare
Invatarea unei limbi straine de la o varsta timpurie are beneficii clare pentru copilul dumneavoastra si este cea mai buna investitie in viitorul lui. Invatand o limba straina, copilului i se deschid noi orizonturi, copiii invata sa se exprime intr-o limba straina corect si cu un accent adecvat, copiilor nu le este teama de ceva nou si incetul cu incetul, sunt introdusi intr-o cultura noua, nu doar intr-o alta limba straina.Cursurile sunt disponibile pentru limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si japoneza dar la cerere, putem organiza cursuri si pentru alte limbi straine. Organizate pe grupe de varsta, cele trei module “Lumea mea de basm”, “Invat ABC-ul...” si “Marile Sperante” ofera o gama larga de cursuri pentru copiii dumneavoastra. Pentru cei interesati de dobandirea de abilitati speciale in engleza, propunem cursurile Cambridge care pregatesc elevii pentru examene recunoscute international.
11 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 14:50