Ego Metacs Medical

Ego Metacs Medical

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Specialitate: Ginecologie-obstetrica
Descriere
Clinica medicala de excelenta cu profil ginecologic, dotata cu tehnologie de ultima ora, cu un colectiv medical daruit profesiei si devotat fata de pacient.

Colectivul de medici este coordonat de dr. Zorela Adriana Sgarbura , medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, membru al Societatii Europene de Ginecologie Oncologica ESGO, Societatii Europene de Menopauza EMAS, Societatii Italiene de Medicina Materno-Fetala, SOFIGO, Societatii Romane de obstetrica ginecologie, Societatii romane de ultrasonografie ,etc.
Pacientele pot beneficia de intreaga paleta de investigatii ,explorari si proceduri ale momentului, gratie dotarii tehnice de exceptie si ale competentelor si supraspecializarilor personalului medical , dobandite atat in tara cat si in strainatate.
Interventiile chirurgicale pot fi efectuate clasic, laparoscopic sau histeroscopic in spitalul Sanador, Euroclinic, Regina Maria. Dr Zorela Sgarbura, in urma specializarii in Franta cu prof. dr. Bernard Blanc,a adoptat si tehnica chirurgicala de extirpare a uterului neprolabat pe cale vaginala (fara taietura sau cicatrici).
Monitorizarea precoce, clinica si ecografica a sarcinii este finalizata prin asistenta la nastere in spitalele: Sanador, Euroclinic, Regina Maria..
Succesele obtinute in tratamentul infertilitatii de cuplu reprezinta o bucurie si o recompensa pentru acuratetea si rigurozitatea cu care investigam si tratam (medicamentos sau chirurgical celioscopic si histeroscopic) cuplurile infertile.
Propunem pacientelor metode de planning familial moderne, personalizate si avem know how-ul intreruperii medicamentoase a sarcinii conform prevederilor legale
Prevenirea cancerului genital si a cancerului de san reprezinta un deziderat si un scop imperativ in conditiile cresterii ingrjoratoare a incidentei si a mortalitatii prin cancer genital la noi in tara. De aceea, propunem pacientelor noastre totalitatea metodelor de profilaxie primara si secundara a cancerelor ginecologice.(vaccinare impotriva cancerului de col uterin)
Nu neglijam importanta prelungirii tineretii pacientelor noastre si asiguram tratamente anti-ageing, plastii perineale ,chirurgia incontinentei urinare la efort (noile procedee americane cu bandeleta MONARC, SPARC) ,chirurgia prolapsului genital, completate de colaborarea cu reputati specialisti in chirurgie plastica pentru corectia nechirurgicala a semnelor de imbatranire.
55 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Iul. '23 (16:20)