Ellements Fitness - Fitness pentru femei si copii

Ellements Fitness - Fitness pentru femei si copii

Caracteristici
Sali Fitness Gym
Descriere
Cu totii stim ca femeile au o viata plina de schimbari, si de aceea noi venim in intampinarea lor cu un loc in care sa se simta bine si cu clase adaptate fiecarei etape a vietii lor: clase cardio pentru arderea mai rapida a caloriilor (Fat Burn, BOSU, Step it up!, POUND, Kangoo Jumps, etc), clase pentru tonifiere si dezvoltarea fortei (Pilates, Abs & Legs, Full Body Workout, etc), clase pentru postura (Yoga, Postural & Stretching), clase pentru gravide, clase cu portbebe.
Detalii suplimentare
Avem si un loc de joaca pentru copii peste 2 ani despartit de una dintre salile de aerobic printr-un geam, ca mami sa-l vada pe cel mic in permanenta, dar sa isi poata duce la bun sfarsit antrenamentul. Avem si accesorii pentru copii pana la 2 ani – tarc, premergator, scaun de masa, masa de infasat – ca sa le sustinem pe mamici cu toate ustensilele necesare.
Sala este dotata cu aparate si accesorii profesionale Technogym, Teca, Rebook, TRX, BOSU. Are doua vestiare, unul mare, in care se gaseste si sauna (inclusa in toate tipurile de abonamente) si unul mediu, pentru a oferi tot confortul clientelor noastre.
Avem instructori de inalta calitate, pregatiti sa iti ofere cele mai bune antrenamente.
795 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 16 Oct, 15:00