Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 14:50
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:15
...
Ilfov 11 Jul 23 15:35

Anunt inactiv

enRose - Organizator evenimente

enRose - Organizator evenimente

Caracteristici
Aranjamente florale
Descriere
Partener de incredere, enRose iti este alaturi si cauta sa te cunoasca cat mai bine, oferindu-ti consultanta si servicii personalizate de calitate incontestabila pentru cele mai importante evenimente din viata ta.
Servicii oferite: Scaune, wedding planner, flori naturale, agentii, photo corner, decoruri tematice, meniuri si numere de mese, baloane, mobilier vintage, litere volumetrice
Detalii suplimentare
Designul floral marca enRose insufleteste si sensibilizeaza orice spatiu prin imbinarea de forme, finisaje si nuante, in buchete sau aranjamente florale adaptate dorintelor tale. Si pentru ca ne dorim sa fim mai aproape de tine, daruindu-ti un strop de prospetime si culoare in fiecare zi a vietii tale, iti poti comanda florile preferate direct din Online Shop. Un alt element important tesut in jurul enRose este designul de eveniment, care presupune integrarea meticuloasa a elementelor din povestea ta intr-un concept inedit. Suntem alaturi de tine pentru a da nastere unor ocazii speciale, luand in considerare toti factorii care dau farmec unui eveniment.
8 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 16 Oct 22 15:00
Anunt inactiv