Foligain Minoxidil 2% spuma

199 RON
...

Foligain Minoxidil 2% spuma

199 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire par
Descriere
regenerare par pentru femei (177 ml) 3 luni tratament. FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Femei este o spumă albă care conține 2% minoxidil pentru a fi utilizată numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea părului la femei.

Un ajutor simplu si fără durere, dovedit clinic impotriva pierderii părului la femei.De ce se utilizează FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA?
Este ușor de utilizat: FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA se utilizează de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată pe timp de noapte. FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA durează câteva secunde și se usucă repede.

MINOXIDIL a fost demonstrat în studiile clinice pentru regenerarea părului.Minoxidil: dovedit științific că regrupează părul scalpului
• Un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament)

• Pentru femeile care au o subțiere generală a părului deasupra scalpului

• 2% solutie pe baza de spuma topica minoxidilEste "FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei" potrivita pentru tine?
"FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei" vă poate ajuta și pe cele peste 30 de milioane de alte femei ca tine care se confruntă cu subțierea ereditară a părului.Lista de verificare de mai jos vă va ajuta să determinați dacă FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei este potrivita pentru dumneavoastră.

• Vă descrieți părul ca fiind fragil sau subțire.

• Ți-ai schimbat coafura sau ți-ai tăiat părul mai scurt pentru că ești nemulțumita de plinătatea părului tău.

• Coada ta este mai mică decât de obicei.

• Veți observa mai mult păr decât de obicei în scurgerea de la duș, pe pernă sau în peria de păr.

• Membrii familiei dvs. apropiate sau extinse, bărbați sau femei, au prezentat căderea părului.

• Dacă vă împărțiți părul pe mijlocul scalpului, lățimea părții prezintă mai mult scalp decât în mod obișnuit.Dacă două sau mai multe dintre aceste afirmații sunt valabile pentru dvs., s-ar putea să vă confruntați cu pierderea ereditară a părului. FOLIGAIN.F2® MINOXIDIL SPUMA pentru femei poate fi potrivit pentru dvs.Cum funcționează FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei?
Gândiți-vă la pierderea ereditară a părului ca "contracția foliculilor de păr" și la Minoxidil 2% ca "revitalizant foliculicar". Minoxidil 2% funcționează prin obținerea în interiorul scalpului revitalizarea foliculilor și să stimuleze regenerarea părului. Folosind Minoxidil 2% de două ori pe zi, în fiecare zi, foliculii cresc în dimensiune, iar faza de creștere devine mai lungă. Rezultatul: regenerarea parului.Într-un studiu efectuat în 48 de săptămâni cu peste 300 de femei, cercetătorii au comparat aplicarea de două ori pe zi cu Minoxidil 2% cu administrarea de două ori pe zi a unui placebo (soluție fără medicație) la femeile cu căderea ereditară a părului.

Rezultatele au arătat că:

Minoxidil 2% a promovat în mod eficient regenerarea părului

• Femeile din studiu au raportat beneficii psihologice și de stil de viață cu utilizarea Minoxidil 2%

• Au fost raportate efecte secundare ușoare cum ar fi mâncărime la scalp și iritație
Vezi mai multe detalii si cumpara
176 vizualizari Bucuresti ieri, 14:00