Foligain Minoxidil 5% spuma

220 RON
1 / 4

Foligain Minoxidil 5% spuma

220 RON
Caracteristici
Cosmetice barbati
Descriere
regenerare par pentru Barbati (177 ml) 3 luni tratament. FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Barbati este o spumă albă care conține 5% minoxidil pentru a fi utilizată numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea părului la barbati.

Un ajutor simplu si fără durere, dovedit clinic impotriva pierderii părului la barbati.De ce se utilizează FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA?
Este ușor de utilizat: FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA se utilizează de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată pe timp de noapte. FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA durează câteva secunde și se usucă repede.

MINOXIDIL a fost demonstrat în studiile clinice pentru regenerarea părului.Minoxidil: dovedit științific că regrupează părul scalpului

• Un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament)

• Pentru barbatii care au o subțiere generală a părului deasupra scalpului

• 5% solutie pe baza de spuma topica minoxidilCe este Minoxidil?
Minoxidil a fost primul medicament aprobat pentru tratamentul alopeciei androgenetice (căderea părului). Inainte de aceasta, minoxidil a fost folosit ca medicament vasodilatator prescris ca pastile pentru tratarea tensiunii arteriale crescute, cu efecte secundare care au inclus cresterea parului si inversarea chelirii masculine.

Pentru tratamentul pierderii părului, minoxidilul este disponibil ca o soluție topică care este, în general, fie 2% sau 5% minoxidil în propilen glicol. Propilen glicolul asigură faptul că minoxidilul aplicat este uniform împrăștiat în zona afectată și absorbit ușor prin piele.Cum acționează Minoxidil?
Soluția locală Minoxidil este utilizată pentru a stimula creșterea părului la persoanele care au inceput de chelie sau pierd par. Medicamentul pare să-și exercite efectul maxim la coroana capului. Modul exact în care funcționează minoxidilul nu este cunoscut, dar poate stimula creșterea părului prin îmbunătățirea alimentării cu sânge a foliculilor pilosi.Ce studii științifice dau dovadă pentru a-și susține eficacitatea?
Dermatologii au efectuat un studiu observator de 1 an la 984 de bărbați cu pierderea parului la bărbați. Studiul a evaluat eficacitatea unei soluții topice de 5% minoxidil în stoparea pierderii părului și stimularea creșterii părului. Pe parcursul perioadei de 1 an a studiului, pacienții au aplicat 1 mililitru (1 ml) de soluție de 5% minoxidil de două ori pe zi pentru zonele cu păr scăzut ale scalpului.La sfârșitul anului 1:

• Medicii dermatologi au raportat că zonele cu cadere a părului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienți.

• La evaluarea eficacității minoxidilului în stimularea regenerarii părului, cercetătorii au descoperit că soluția de 5% este foarte eficientă la 15,9% dintre pacienți, eficace în 47,8% și moderat eficientă la 20,6%.

• părul pierdut în timpul spălării a fost numerotat cu o medie de 69,7 la începutul studiului și o medie de 33,8 la sfârșitul studiului - o măsură a eficienței minoxidilului de 5% în stoparea pierderii părului la pacienții studiați.

• Efectele secundare, majoritatea dermatologice, au fost raportate de 3,9% dintre pacienți în studiu. Niciuna dintre reacțiile adverse nu a fost clasificată ca fiind gravă.
Vezi mai multe detalii si cumpara
2.136 vizualizari Bucuresti ieri, 14:00