Foligain.Lash Alungirea genelor (0.17 oz) 5 ml

199 RON
1 / 3

Foligain.Lash Alungirea genelor (0.17 oz) 5 ml

199 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Make-up
Descriere
Beneficii FOLIGAIN.LASH®
• Stimulează creșterea genelor

• Îmbunătățește plinătatea genelor

• împotriva îmbătrânirii premature a genelor

• Protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare

• Utilizează un ser foarte performant MP-17FOLIGAIN.LASH® de la Anagen Research ™ este formulat cu ajutorul unui ser foarte bine testat MP-17, proiectat pentru a produce un set sănătos de gene groase și lungi. Acest ser non-alergenic utilizează un ingredient cheie special, numit MP-17 (Myristoyl Pentapeptide-17), împreună cu un extract de celule stem din struguri, Vitis vinifera, pentru a vă oferi genele pline și luxoase.Cum funcționează FOLIGAIN.LASH®?
FOLIGAIN.LASH® utilizează cele două ingrediente principale ale sale, Vitis vinifera și MP-17, pentru a spori proliferarea celulelor pielii, prelungi și rasfira genele și pentru a întări celulele pleoapelor.

Vitis vinifera este un extract de celule stem din struguri care conține factori epigenetici și metaboliți speciali, care îmbunătățesc în mod special alimentația genelor, asigură protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare și consolidează genele împotriva îmbătrânirii premature.Genele cresc din celulele de pe marginea pleoapei. Stimularea acestor celule ajută la creșterea genelor.

Extract de celule stem din struguri oferă protecție avansată și hrană pentru celulele pleoapelor.De ce să folosiți FOLIGAIN.LASH®?
Este foarte de dorit să aveți gene frumoase si rezistente care să scoata ochiii in evidenta. FOLIGAIN.LASH® este un tratament recomandat pentru foliculul genelor care poate fi benefic pentru oricine dorește să aibă gene mai groase și mai puternice.

Cea mai recentă formulă de la Anagen Research ™ este sigură, foarte eficientă și se aplică cu ușurință ca o cremă.

FOLIGAIN.LASH® este cea mai recentă tehnologie avansată de îngrijire a genelor pentru rezultate uimitoare atât pentru genele superioare cât și pentru cele inferioare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
1.961 vizualizari Bucuresti ieri, 14:00