Funebro - Pompe funebre

Funebro - Pompe funebre

Descriere
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, compania Funebro vine in ajutorul dvs in momentele de grea incercare, pentru a prelua organizarea procesului de inhumare sau incinerare.
Consultanta este gratuita, fara a implica vreo obligatie ulterioara din partea dvs. Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra am conceput o serie de pachete funerare specifice care sa acopere un procent cat mai mare din nevoile dumneavoastra. Tinand cont, atat de traditii, cat si de necesarul de baza pentru orice inmormantare.
Detalii suplimentare
Pachetele funerare au fost astfel concepute incat sa se incadreze in ajutorul de deces oferit de statul roman, existand astfel costuri zero din partea dumneavoastra la achizitionarea acestora. In cazul in care valoarea acestora este mai mica decat valoarea ajutorului, veti primi suma corespunzatoare inapoi.
Va rugam sa retineti ca preturile si serviciile funerare oferite pentru aceste pachete sunt valabile doar in Bucuresti si judetul Ilfov. Pe langa pachetele de baza oferite de firma noastra, va putem oferi si pachete funerare personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.
22 vizualizari Sector 6, 16 Oct, 15:00