Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete

Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete

Caracteristici
Biciclete
Descriere
Service Biciclete - Lista de preturi manopera si revizii. Apelati la echipa de service GIANT pentru reparatia oricarui tip de bicicleta, indiferent de vechime, model, sau producator.

Pentru o viata mai lunga si o functionare optima, va recomandam sa apelati la un atelier specializat de fiecare data cand aveti o problema la bicicleta. Defectiunile minore nerezolvate in timp duc la defectiunea altor piese si, in final,  la deteriorarea ireversibila a bicicletei.
In functie de complexitatea operatiunilor, termenul pentru service poate dura intre 30 minute si cateva zile, timp in care clientul va fi instiintat asupra statusul lucrarilor si a pieselor necesare.
Nu uitati ca cea mai importanta masura de prevenire a problemelor mecanice este intretinerea bicicletei. Se recomanda spalarea profesionala periodica, inlaturarea depunerilor din zona angrenajului, schimbatoarelor, pinioanelor si a franelor, degresarea si gresarea elementelor mobile, in special a lantului, de cel putin doua ori pe an daca folositi bicicleta doar in oras. Daca o folositi off-road sau la curse de sosea lungi, intretinerea trebuie facuta mai des.
38 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul. '23 (14:55)