Green Eden - Servicii funerare

Green Eden - Servicii funerare

Descriere
Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un eveniment extrem de nefericit, care de cele mai multe ori se intampla in mod neprevazut, atunci cand te astepti mai putin. Funerare Green Eden va vine in ajutor cu servicii complete, prestate cu maximum de profesionalism si empatie. Ne pare rau pentru pierderea dvs., insa va suntem alaturi si va puteti baza pe noi.
Detalii suplimentare
Green Eden va ofera o gama variata de pachete funerare conform nevoilor si preferintelor dvs. Pachetul funerar cuprinde realizarea unei inmormantari complete (preluare decedat spital, azil sau domiciliu, transport si depunere la capela, biserica sau cimitir). Sunt incluse sicriu, cruce inscriptionata, si la cerere accesorii funerare, prosoape, produse parastas, etc.
Servicii si produse funerare oferite: parastase, fotoceramica, accesorii funerare, coroane si jerbelocuri de veci, aranjamente florale, lucrari funerare, manipulare si repatriere, sicrie, toaletare, sala pregatire decedati, medic constatare, imbalsamare, frigidere mortuare (pastrare decedati), acte inhumare, transport funerar.
38 vizualizari Sector 6, 25 Sep, 11:55